Spons met harde en zachte kant

4,25

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Spons met harde en zachte kant is gewoon goed en multi-functioneel. Deze zachte spons is voorzien van een harde laag waarmee je vuil en vlekken makkelijk kunt verwijderen.

Beschrijving

Spons met harde en zachte kant is gewoon goed en multi-functioneel. Deze zachte spons is voorzien van een harde laag waarmee je vuil en vlekken makkelijk kunt verwijderen. Alleen verkrijgbaar in de blauwe versie.

Poetsen en toiletteren

Behalve deze spons hebben we diverse gemakkelijke producten om te poetsen en toiletteren. Onder andere de geweldige poetshandschoenen Intense van Harry’s Horse en wat dacht je van de stijlvolle borstel van Hrimnir? Kijk eens hier om te zien of je nog iets kunt gebruiken voor op stal of wedstrijden.

Extra informatie

Merk

BR

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.