VITALstyle DarmBalans

3,00119,99

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle DarmBalans is dé ondersteuning voor een normale darmfunctie! Wil je eerst een zakje proberen? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om een proefzakje te bestellen (maximaal 2 per klant).

Beschrijving

VITALstyle DarmBalans

VITALstyle DarmBalans is een dieetvoeder met kruiden zoals o.a. Mariadistel en wortels voor een gezonde darmfunctie. VITALstyle DarmBalans ondersteunt bij rantsoenwisseling en dunne mest, is een krachtige booster voor de weerstand en samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. Verkrijgbaar in verschillende maten verpakkingen. Wil je eerst een zakje proberen? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om een proefzakje te bestellen (maximaal 2 per klant).

Gevoelige darmflora, dunne mest en na koliek

Een goede darmflora is dé basis van een gezond paard, toch hebben veel paarden een gevoelige darmflora en dunne mest. De darmflora raakt vaak uit balans door voerwisselingen, een wormkuur of koliek. Dit beïnvloedt de interactie met het immuunsysteem in de darmen en daardoor ook de weerstand. DarmBalans beschermt de maag- en darmwand en ondersteunt de lever en brengt de maagdarmfunctie (weer) in balans, waardoor dunne mest verleden tijd is! DarmBalans is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.

Wat doet VITALstyle DarmBalans?

DarmBalans zorgt voor het behoud van een optimaal functionerend maagdarmkanaal. Het ondersteunt de vertering in de darmen, helpt de darmflora te versterken door de prebiotica (vezels vanuit kruiden en wortels) en probiotica (gist). De combinatie van diverse kruiden, pro- en prebiotica stimuleert de eetlust, activeert het metabolisme, werkt krampstillend, beschermt de maag- en darmwand door o.a. slijmstoffen uit kruiden en activeert de functie van lever en nieren. DarmBalans bevat ca. 7% suiker en 1% zetmeel.

Toepassing

Start bij noodzaak van snelle stabilisatie van de darmflora met de intensieve toepassing. Voor een blijvend goede darmflora is langdurige ondersteuning essentieel. Geef daarom minimaal vier weken de langdurige toepassing.

1 maatbeker bevat 100 g. Mag ook bij drachtige merries gebruikt worden.
Bouw de dosering in de laatste week rustig af. Geef niet meer DarmBalans dan de aanbevolen hoeveelheid, i.v.m. het hoge gehalte aan Bentoniet.

Samenstelling

Gedroogde kruiden, wortelvlokken (27%), zoethoutwortel (23,5%), moutkiemen, gist, mariadistelzaad (0,6%), tarwegries, cichorei inuline.
Toevoegingen per kg: Darmflorastabilisator: Saccharomyces cerevisiae MUCL 39885 (4b1710) 6 x1011 KVE
Technologische toevoegingsmiddelen: Bentoniet (1m558i) 85.000 mg.
Analyse: 12,7% ruw eiwit, 3,2% ruw vet, 15,0% ruwe celstof, 12,5% ruwe as, 0,2% natrium.
Suiker- en zetmeelgehalte: Het suikergehalte van DarmBalans is 7% en het zetmeelgehalte 1%.

Welke kruiden zitten er in DarmBalans?

Wortelvlokken: Bevatten prebiotische vezels die een voedingsbodem vormen voor gunstige bacteriën in de darm. Verder bevat het veel béta-caroteen, de voorloper van vitamine A, dat een gunstig effect heeft op het immuunsysteem.

Zoethoutwortel: Voor behoud van gezond maag- en darmslijmvlies en een goede darmweerstand. Het stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen via de nieren en werkt ontkrampend op maag en darm.

Mariadistelzaad: Een beschermer en ondersteuner van de leverfunctie. Ondersteunt de reinigende werking van de lever. Stimuleert de aanmaak van gal voor een goede spijsvertering.

Inuline: Prebiotische vezels die een voedingsbodem zijn voor gunstige bacteriën in de darm. Dit heeft een stimulerend effect op het immuunsysteem en op de spijsvertering.

Kosten en houdbaarheid?

Alle verpakkingen DarmBalans hebben een lange houdbaarheidsdatum. Maar hoelang doe je met een verpakking, wij zochten het uit. De 1,2 kilo verpakking: 5 dagen bij acute toepassing en 20 dagen bij langdurige toepassing bij dosering paard. De 4 kilo verpakking: 16 dagen bij acute toepassing en 66 dagen bij langdurige toepassing bij dosering paard. De kosten zijn €1,59 bij een dosering DarmBalans van 30 gram (verpakking 4 kg).

 

Over VITALstyle

Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.