Review Happy Belly Solid

Door: Yvonne van Dijk

Review uit Zwitserland

Uit Zwitserland kregen wij onderstaand mailtje:

Hallo Yvonne,
Deze zomervakantie even bij jou langs geweest in Montfoort omdat ik al heleboel fijne produkten online besteld heb en een zeer tevreden klant ben. Ook omdat ik in Zwitserland niet zo’n ruime keus heb.
Al sinds 2 jaar gebruik ik happy skin voor mijn beide ijslanders. De 1 is een sterke ekzemer, de ander 2 jaar geleden als 9 jarige geimporteerd en heeft ook wat kriebels. Allebij een ekzeemdeken. 
Nu raade je aan om happy  belly solid uit te proberen. En als je een paard met ekzeem hebt probeer je heel vaak wat uit en diep in je hart weet of denk je dat het toch niet werkt.
Maar nu……. Eigenlijk geloof ik het nog niet hoor. Mijn 2 ijslanders staan al 4 weken ZONDER deken en de buiknaat is dicht, geen bloedende plekken. Staart en manen tiptop. En we hebben hier een bloedhete zomer, vorige week nog 35 C. Ik ben zo blij. Natuurlijk creme ik ze nog in en spray met happy skin. Maar dit is zo fijn.
Nu begint de overgangstijd met regen. Ik verwacht dat er wel wat meer jeuk gaat komen en evt weer de deken. Maar dat is ok. Maar met die hitte zonder deken, geweldig.
Ester Polak

Happy Skin start pakket

Ester refereert in haar mail naar de Happy Skin Huidspray en de Happy Belly Solid. De huidspray houdt de knutten op afstand en is gelijk een verzorgend product. De Happy Belly zorgt voor een gezondwerkende paardendarm. Wil jij meer weten over deze producten? Kijk dan eens op de blog pagina zomereczeem

Review Happy Belly Solid

Is jouw paard ook zo blij met de Happy Belly? Of juist niet? Wil je het ons laten weten? Je mag je vehaal sturen naar info@atorka.nl in overleg plaatsen wij het. 

Karin van de Berg stuurde een mailtje d.d. 29-08:

Goedemiddag Yvonne, wij gebruiken sinds 13 augustus de Happy Belly Solid welke wij vanaf de WK in Oirschot hadden meegenomen.

Ik moet zeggen dat er in deze korte tijd verbetering optreedt bij Kjartan zowel zijn jeuk als zijn lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Onze vraag hoelang geven wij dit? Pauze perioden? In afwachting van je antwoord.
Ons antwoord:
Pauzeren mag maar hoeft niet, ik zou het voorlopig tot november geven. Dan eventueel even stoppen. Kjartan zal je laten zien of dit een optie is of niet. 

Karin van de Berg stuurde 7 oktober update:

Wij zijn weer een maand verder en het gaat goed. Zowel zijn eczeem als zijn lichamelijke en mentale gezondheid. Hij komt eindelijk weer aan, zijn HB en eczeem lijken onder controle. Het is weer een blij paard met bijna geen jeuk meer.
Kjartan

Via Facebook Zomereczeem Advies:

Hoi !
Ben echt onwijs tevreden over de happy skin producten .
Bedacht gisteren nog , dat ik heel blij ben dat ik destijds met Hilde in contact kwam en dit mocht gaan proberen. Timon had echt verschrikkelijk exceem ontwikkeld .
Maar dankzij happy skin is het nu echt onder controle.
Bij Ösp was ik tijdje terug al gestopt met happy belly .
Maar omdat ze in haar paddockje ivm griffelbeenbreuk toch weer begon te schuren En het maar bleef regenen ( dan smeren we alleen als het voor langere tijd droog blijft) happy belly weer toegevoegd aan de dagelijkse portie biks .
En , echt , binnen een paar dagen zichtbaar resultaat en minder jeuk .
Ben echt nog steeds super fan van deze producten !!
Aldus Mirjam Scholte

Silke Lambeets laat via Facebook Zomereczeem Advies het volgende weten:

eker blij met de producten van van happy skin (Buzz off + Happy skin spray + happy belly)!
Zeer dankbaar voor deze producten. 🙏
Ik had Voordien al heel wat geprobeerd, maar tot nu toe zijn deze producten de enige waarvan ik echt resultaat zie bij mijn jeukend ijsje. Deze zomer had hij geen enkel wondje of irritatie en hij laat zich ook met plezier behandelen, wat Voordien ook niet het geval was.
Ook gebruik ik de producten als ondersteuning voor de andere paarden (geen eczeem) en zij hebben ook duidelijk minder last van de insecten.
Ik ben en blijf fan! 🥰

Meer blogs