VITALstyle MagnesiumCitraat

21,9960,49

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle MagnesiumCitraat is dé ondersteuning voor sportpaarden waarbij de spieren intensief worden belast! Gebruik MagnesiumCitraat bij spierspanning, intensieve training of ter ondersteuning van sportpaarden. Verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram en 1,5 kilo. Tip: Combineer MagnesiumCitraat met LijnzaadOlie om het poeder te mengen. Zo wordt het extra smakelijk en gezond!

Beschrijving

VITALstyle MagnesiumCitraat

VITALstyle MagnesiumCitraat is dé ondersteuning voor sportpaarden waarbij de spieren intensief worden belast! Het bevat 100% puur magnesiumcitraat, wat een belangrijke rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Het zorgt ervoor dat de spieren goed hun werk kunnen doen. Ontspannen na inspanning is van belang voor een gezonde spierfunctie. MagnesiumCitraat vult de behoefte van magnesium aan, bevordert de opname van calcium, ondersteunt het zenuwstelsel en vermindert daardoor spierspanning. Gebruik MagnesiumCitraat bij spierspanning, intensieve training of ter ondersteuning van sportpaarden. Verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram en 1,5 kilo. Deze 1,5 kilo verpakking is een composteerbare verpakking!

Tip: Combineer MagnesiumCitraat met LijnzaadOlie om het poeder te mengen. Zo wordt het extra smakelijk en gezond!

Samenstelling

100% magnesiumcitraat. 5 gram MagnesiumCitraat bevat ca. 800 mg Elementaire Magnesium.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.