Westeind Comfort 18 inch gebruikt

650,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Westeind Comfort 18 inch gebruikt is een keurig zwart leren zadel. Gecontroleerd en in orde bevonden door onze zadelmaker Hans van Dijk. Voorzien van wollen kussens, monoblad en verwisselbaar kopijzer. Comfortabel close contact zadel met stevige kniewrongen.
SKU GEBZA-148 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Westeind Comfort 18 inch gebruikt

Westeind Comfort 18 inch gebruikt is een keurig zwart leren zadel. Gecontroleerd en in orde bevonden door onze zadelmaker Hans van Dijk.
Voorzien van wollen kussens, monoblad en verwisselbaar kopijzer. Comfortabel close contact zadel met stevige kniewrongen.

Is deze Westeind Comfort 18 inch gebruikt toch niet wat je zoekt? Kijk dan eens naar onze andere nieuwe en gebruikte zadels.

MSFC Zadelpasser

Onze MSFC gediplomeerde zadelpasser / zadelmaker is Hans van Dijk. Hij heeft zo’n 20 jaar ervaring met het ras IJslandse Paarden. Het passen van zadels is zijn passie, met soms een uitdaging vanwege de korte rug van het ras. Maar deze uitdaging zal hij nimmer uit de weg gaan. Door zijn kennis en ervaring vindt hij altijd wel een oplossing. Zijn visitekaartje is uw paard met een goed passend zadel.

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier.

Retour?

LET OP: het kan voorkomen dat je, om welke reden dan ook, geen gebruik wilt maken van onze zadelpasservice, maar wel interesse hebt in een van onze gebruikte zadels. Dan geldt de regel dat  gebruikte zadels kunnen worden opgestuurd, maar verkocht is dan verkocht. Retour zenden is niet mogelijk.

 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.