Equiday en Atorka

Door: Yvonne van Dijk

Equiday en Atorka

Zaterdag 13 april zijn wij er bij!

Equiday in Ermelo, wat vind je in de Atorka kraam?

  • Jodhpur rijbroeken uiteraard kunnen ze niet allemaal mee. We denken aan de voordelige Jodhpur rijbroek Fun en de Euro-Star jodhpurbroek ERSara. ERSara komt kort voor EquiDay weer binnen. Een heerlijke jeans broek met kunstleder op de billen.
  • Nieuw! Re-usable Riding Clothes… lever je gebruikte, maar bruibare jodhpur rijbroek of rijlegging in. Als wij hem verkopen op Equiday, ontvang jij een cadeaubon die direct te gebruiken is op de stand of later in onze webshop. Hoe het precies in zijn werk gaat, dat lees in deze blog
  •  Wil jij graag een andere broek passen? Of ben je benieuwd naar dat ene hoofdstel of wil je juist die nieuwe Hoodie van Hrimnir even zien? Dan bestellen, we brengen het graag en geheel vrijblijvend voor je mee. 
  • Ook op de kraam ligt de nieuwste HayPlay Bag slowfeeder, wat een geweldig product. Super sterk en ook te bedrukken met je stalnaam, paardennaam of….. 
  • Happy Skin producten van Greenvalley Health Products. Voor paarden die jeuk / zomereczeem hebben. 
  • Happy Belly Solid ook een product van Greenvalley. Gezonde darmen / gezond paard. We vertellen je er alles over. Rita Sophie Groenendaal zal een lezing geven over dit onderwerp gedurende de dag. 

Bestellingen

In een kraam van ca. 6 meter kunnen we niet alles neerzetten en neerleggen. Daarom brengen we graag bestellingen voor je mee. Een bestelling plaats je in de webshop en je kiest bij de verzenopties OPHALEN evenement. We brengen dan je bestelling geheel vrijblijvend voor je mee.

EquiDay en Atorka, samen gaan er weer een gezellige dag van maken!

Danique en Yvonne 

HayPlay bag slowfeeder
HayPlay Bag Slowfeeder
ERSara jodhpurbroek
Jodhpur rijbroeken
Happy Skin

Meer blogs