Jodhpurbroeken passen

Door: Yvonne van Dijk

Er komen veel telefoontjes binnen over het passen van kleding en met name van jodhpur rijbroeken. Normaal gesproken begint in deze periode het wedstrijd seizoen dus komt iedereen wel naar de stand. Maar vanwege Corona is het wedstrijd seizoen nog niet gestart. Wil je toch passen, kom dan naar Montfoort. Dat mag inmiddels weer,  wij zijn geopend van maandag – vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur. Wil je later komen, dan wel even een afspraak maken hoor. Dit kan telefonisch, ons nummer is 0348 446168.

Thuis jodhpurbroeken passen

Thuis broeken passen, als je een bestelling plaatst, stop dan in het winkelmandje niet 1 broek in de hoop dat deze past. Maar doe er gerust 2 of 3 in. Dan kan je op je gemak thuis passen. Passen de broeken niet? Dan graag zo spoedig mogelijk terug sturen. De broeken moeten uiteraard wel schoon zijn en in de originele verpakking terug gestuurd worden. Geef op de pakbon aan welke broek(en) je terugstuurt en of je je geld terug wilt, of een andere maat wil ontvangen. Wij vragen een bijdrage voor het retourneren van € 5,25, maar het verzenden van de broeken is gratis. Bestellingen vanaf € 45,00 verzenden wij in NL altijd gratis, voor België vragen wij een bijdrage. 

Nieuw collectie bij Atorka

Inmiddels kregen wij volop nieuwe items binnen, leuke vesten van bijvoorbeeld Catago en BR. Maar ook leuke jodhpurbroeken. Ken je de Micro Pro jodhpurbroek in het blauw al? De Micro Pro hebben wij al in ons assortiment in het zwart en grijs, nu is daar een blauwe variant bijgekomen. Dorith is een vlotte jeans jodhpur rijbroek welke in zwart en blauw te bestellen is.  Ach er zijn zoveel nieuwe items binnengekomen en we verwachten nog wel een én ander. 

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief. Iedere nieuwe abonnee ontvangt een digitale kortingsbon t.w.v. € 7,50 te gebruiken bij je eerste bestelling.

Micro Pro jodhpurbroek
Jeans jodphur rijbroek Dorith
Mira, wat een heerlijk vestje
Erg leuk, maar beperkt leverbaar

Meer blogs