Jodhpurbroeken passen

Jodhpurbroeken passen

Er komen veel telefoontjes binnen over het passen van kleding en met name van rijbroeken. Normaal gesproken begint deze periode het wedstrijd seizoen dus komt iedereen wel naar de stand. En als je niet naar de wedstrijden komt, dan kom je bij ons in Linschoten langs. Maar ook dat mag voorlopig niet in verband met de coronamaatregelen. Dus bedachten wij het volgende:

Thuis broeken passen

Thuis broeken passen en gratis terugsturen! Als je een bestelling plaatst, stop dan in dat winkelmandje niet 1 broek in de hoop dat deze past. Maar doe er gerust 2 of 3 of meer jodhpur broeken in. Dan kan je op je gemak thuis passen. Passen de broeken niet? Dan graag zo spoedig mogelijk terug sturen. De broeken uiteraard wel schoon en in de originele verpakking terugsturen. Je mag met de broek doen wat je normaal gesproken ook in een winkel zou doen: aantrekken, ermee rondlopen, de stof voelen etc. Maar houd de broek netjes, heel en schoon. 

Je ontvangt een retourlabel in je pakket en kunt hiermee de broeken GRATIS en eenvoudig terugsturen. Geef op de pakbon even aan welke broek(en) je terugstuurt en of je je geld terug wil, of een andere maat wil ontvangen. Je kunt de broeken die niet passen terug stoppen in de verpakking en het etiket over het verzendetiket plakken. Je hoeft niet eerst contact met ons op te nemen en geen bijdrage te betalen voor het retourneren. Je kunt het pakketje met het retourlabel zo afgeven bij een PostNL punt! Het gratis retourneren geldt alleen voor bestellingen waar minimaal 1 broek bij zit. Voor de andere bestellingen rekenen wij een eigen bijdrage voor het retourneren (€4,50). Verzenden is in het geval van de broeken altijd gratis (en voor alle bestellingen van €35,- of meer ook, m.u.v. voer). 

Nieuwe collectie

Inmiddels kregen wij volop nieuwe items binnen.  Denk hierbij aan de nieuwe Micro Pro jodhpurbroek, een blauwe dit keer. Micro Pro kennen wij al in het zwart  en grijs. Deze blauwe is echt leuk. Dorith is een nieuwe jeans jodhpur en er is een leuke basic jodhpurbroek binnen gekomen. De naam van deze broek is BasicPlus en kost € 69,95. Ach er zijn zoveel nieuwe items binnen gekomen en we verwachten nog wel een en ander. Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief. Iedere nieuwe abonnee ontvangt een digitale kortingsbon t.w.v. € 7,50 te gebruiken bij je eerste bestelling.

Jodhpur rijbroeken voor dames en heren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »
0
Scroll naar top