Jodhpurbroeken passen

Door: Yvonne van Dijk

Er komen veel telefoontjes binnen over het passen van kleding en met name van jodhpur rijbroeken. Dat kan natuurlijk, wij zijn geopend op maandag – dinsdag – donderdag en vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur. Wil je op een ander tijdstip komen, dan wel even een afspraak maken hoor. Dit kan telefonisch, ons nummer is 0348 446168.

Thuis jodhpurbroeken passen

Thuis broeken passen, als je een bestelling plaatst, stop dan in het winkelmandje niet 1 broek in de hoop dat deze past. Maar doe er gerust 2 of 3 in. Dan kan je op je gemak thuis passen. Passen de broeken niet? Dan graag zo spoedig mogelijk terug sturen. De broeken moeten uiteraard wel schoon zijn en in de originele verpakking terug gestuurd worden. Geef op de pakbon aan welke broek(en) je terugstuurt en of je je geld terug wilt, of een andere maat wil ontvangen. Wij vragen een bijdrage voor het retourneren van € 6,75, maar het verzenden van de broeken is gratis. Bestellingen vanaf € 45,00 verzenden wij in NL altijd gratis, voor België vragen wij een bijdrage. 

Nieuw collectie bij Atorka

Inmiddels krijgen wij volop nieuwe items binnen, leuke vesten van bijvoorbeeld Mountain Horse, EQUES, Karlslund of UHIP. Maar ook leuke jodhpurbroeken. Ken je de Micro Pro jodhpurbroek in het blauw al? Dorith is een vlotte jeans jodhpur rijbroek welke in zwart en blauw te bestellen is.  Ach er zijn zoveel nieuwe items binnengekomen en we verwachten nog wel een én ander. 

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief. 

Micro Pro jodhpurbroek
Jodphur rijbroek
Jeans jodphurbroek Dorith
Vesten

Meer blogs

Het IJslandse bit

Het IJslandse bit

Het IJslandse bit Het IJslandse bit, wij krijgen in de shop met enige regelmaat vragen over het IJslandse bit. Nike Ruhulessin ging met deze vragen

Lees verder >