Jodhpurbroeken passen

Jodhpurbroek bestellen en passen

Er komen veel telefoontjes binnen over het passen van kleding en met name van jodhpur rijbroeken. Normaal gesproken begint in deze periode het wedstrijd seizoen dus komt iedereen wel naar de stand. Maar vanwege Corona is het wedstrijd seizoen nog niet gestart. Wil je toch passen, kom dan naar Montfoort. Dat mag inmiddels weer,  wij zijn geopend van maandag – vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur. Wil je later komen, dan wel even een afspraak maken hoor. Dit kan telefonisch, ons nummer is 0348 446168.

Thuis jodhpurbroeken passen

Thuis broeken passen, als je een bestelling plaatst, stop dan in het winkelmandje niet 1 broek in de hoop dat deze past. Maar doe er gerust 2 of 3 in. Dan kan je op je gemak thuis passen. Passen de broeken niet? Dan graag zo spoedig mogelijk terug sturen. De broeken moeten uiteraard wel schoon zijn en in de originele verpakking terug gestuurd worden. Geef op de pakbon aan welke broek(en) je terugstuurt en of je je geld terug wilt, of een andere maat wil ontvangen. Wij vragen een bijdrage voor het retourneren van € 5,25, maar het verzenden van de broeken is gratis. Bestellingen vanaf € 45,00 verzenden wij in NL altijd gratis, voor België vragen wij een bijdrage. 

Nieuw collectie bij Atorka

Inmiddels kregen wij volop nieuwe items binnen, leuke vesten van bijvoorbeeld Catago en BR. Maar ook leuke jodhpurbroeken. Ken je de Micro Pro jodhpurbroek in het blauw al? De Micro Pro hebben wij al in ons assortiment in het zwart en grijs, nu is daar een blauwe variant bijgekomen. Dorith is een vlotte jeans jodhpur rijbroek welke in zwart en blauw te bestellen is.  Ach er zijn zoveel nieuwe items binnengekomen en we verwachten nog wel een én ander. 

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief. Iedere nieuwe abonnee ontvangt een digitale kortingsbon t.w.v. € 7,50 te gebruiken bij je eerste bestelling.

Jodhpur rijbroek
Micro Pro jodhpurbroek
Jeans jodhpurbroek Dorith
Jeans jodphur rijbroek Dorith
Catago Mira
Mira, wat een heerlijk vestje
Waldhausen fleece jasje
Erg leuk, maar beperkt leverbaar

Meer blogs

bitten blog

Bitten blog

Door Nike Ruhulessin Bitten blog, zie jij ook door de bitten het bos niet meer? Vandaag de dag zijn er zoveel bitten op de markt, dat ik me serieus afvraag: waarom?  De diverse instructeurs waar ik in mijn leven les van heb gehad, waren het eigenlijk allemaal unaniem met elkaar eens: leer nou maar eerst

Lees verder »
Paard het land op

Paarden op het land

Paarden op het land De kans is groot dat de paarden binnenkort weer op het land staan. Hoe bereid jij je paard voor? Want de kans op hoefbevangenheid ligt op de loer als een paard niet gewend is aan gras. Zeker als de nachten nog koud zijn en er ’s morgens de zon fel schijnt.

Lees verder »
Happy Horse

Aanpak zomereczeem via de huid en de darm

Aanpak Zomereczeem via de huid en de darm Afgelopen winter hebben we met tevreden gebruikers van Happy Skin gesproken. Hieruit bleek dat op veel plaatsen de aanpak erg verschillend was. Ons stappenplan vorig jaar was: dagelijks Happy Skin Huidspray en Happy Skin Buzz Off Spray bij hogere insectendruk er naast gebruiken. Bij grotere wonden gebruik

Lees verder »
Karlslund Laki neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel Algemene informatie van het product: Karlslund Laki Neopreen singel.  Materiaal: Neopreen gevoerd met Memory Foam | Maatvoering: 45cm |  Prijs: € 75,00  De eerste indruk  De Karlslund Laki neopreen singel ziet er fijn en degelijk uit. De vorm is vrij standaard, waar ik van houd. Het materiaal is voornamelijk neopreen,

Lees verder »
Scroll naar top