KeuzeCoach

KeuzeCoach

Nieuw bij Atorka is de komst van een heuse KeuzeCoach.

Nike Ruhulessin is onze KeuzeCoach, zij is degene die je kan adviseren over alles binnen Atorka. Over de pasvorm van de kleding, samenstelling van de materiaal, hoe lang valt een broek, waterdichtheid van producten etcetera. Maar ook kan zij adviseren over de maat van een deken bijvoorbeeld of de maat van een hoofdstel. Zij weet werkelijk alles van onze producten. 

Wie is Nike?

De meeste IJslander-mensen kennen Nike Ruhulessin onder de naam Nike Kempers, o.a. van het illustere duo Kempers & De Haan. Een bedrijfje in bemiddeling van IJslandse paarden, wat zij jaren lang samen met Maartje de Haan heeft gehad. Nike is sinds de zomer van 2021 werkzaam bij Atorka. 

Nike is er iedere dinsdag en donderdag vanaf 10:00 uur aanwezig om je te voorzien van een goed advies in de shop in Montfoort. 

Raadpleeg haar als je niet kunt kiezen🤷 per telefoon 0348 446168 of mail als je niet langs kunt komen. 

Binnenkort starten we met het maken van filmpjes van onze producten, maar ook van de broeken / jassen / shirts zodat de pasvorm goed zichtbaar is. Deze plaatsen we op het Atorka YouTube kanaal.  

Meer blogs

bitten blog

Bitten blog

Door Nike Ruhulessin Bitten blog, zie jij ook door de bitten het bos niet meer? Vandaag de dag zijn er zoveel bitten op de markt, dat ik me serieus afvraag: waarom?  De diverse instructeurs waar ik in mijn leven les van heb gehad, waren het eigenlijk allemaal unaniem met elkaar eens: leer nou maar eerst

Lees verder »
Paard het land op

Paarden op het land

Paarden op het land De kans is groot dat de paarden binnenkort weer op het land staan. Hoe bereid jij je paard voor? Want de kans op hoefbevangenheid ligt op de loer als een paard niet gewend is aan gras. Zeker als de nachten nog koud zijn en er ’s morgens de zon fel schijnt.

Lees verder »
Happy Horse

Aanpak zomereczeem via de huid en de darm

Aanpak Zomereczeem via de huid en de darm Afgelopen winter hebben we met tevreden gebruikers van Happy Skin gesproken. Hieruit bleek dat op veel plaatsen de aanpak erg verschillend was. Ons stappenplan vorig jaar was: dagelijks Happy Skin Huidspray en Happy Skin Buzz Off Spray bij hogere insectendruk er naast gebruiken. Bij grotere wonden gebruik

Lees verder »
Karlslund Laki neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel Algemene informatie van het product: Karlslund Laki Neopreen singel.  Materiaal: Neopreen gevoerd met Memory Foam | Maatvoering: 45cm |  Prijs: € 75,00  De eerste indruk  De Karlslund Laki neopreen singel ziet er fijn en degelijk uit. De vorm is vrij standaard, waar ik van houd. Het materiaal is voornamelijk neopreen,

Lees verder »
Scroll naar top