PUUR Natuur

PUUR Natuur is een complete serie producten voor hond, kat en paard. Bij ons vind je vooral gezondheidsproducten voor je paard. Deze producten zijn samengesteld op basis van fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde en worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. 

Heb je advies nodig over de producten, neem dan contact op met ons team. Wij helpen graag met het maken voor een goede keuze, ons telefoonnummer is 0348 446168. Maar een e-mail sturen kan ook.

Puur Natuur

Aanbevolen producten

PUUR Apis-Allergie
PUUR Culico
PUUR Psyllium 350 gram
PUUR Psyllium
PUUR Pollen
PUUR Podo

Bewust gezond voor dieren

PUUR Natuur heeft de slogan: ‘Bewust gezond voor dieren’ dat past perfect bij dit fantastische merk. De producten ondersteunen jouw dier op een zo natuurlijk mogelijke manier. De producten zijn inzetbaar voor problemen met o.a. de spijsvertering, luchtwegen, de huid, vacht, beweging en voortplanting. 

De producten zijn makkelijk toe te dienen bij je paard, ze zijn van hoge kwaliteit en ze bevatten geen vulstoffen als suiker, rijst of zetmeel.  Daarnaast zijn de producten zuinig in gebruik.

Een aantal producten uitgelicht

Bombyx

Bombyx is in te zetten bij klachten na contact met de eikenprocessierups. Niet alleen mensen, maar ook paarden en andere dieren hebben last van de eikenprocessierups.

Calendula zalf

Calendula zalf gebruik je op de aangedane plekken of een droge, schilferige huid.
Verkrijgbaar in een tube van 50 ml en een pot van 400 gram. Altijd handig om in huis te hebben!

Derma

Derma is te gebruiken voor de gevoelige huid. Bij kriebels, bij verergering door warmte of in warme perioden en voor de afvoer van afvalstoffen.
Een flesje bevat 50 ml.

Glucosamine Extra

Glucosamine Extra voor soepele beweging. Werkt goed voor de opbouw van kraakbeen en houdt de gewrichten soepel. Zit in een pot van 500 gram. Op bestelling leveren wij ook de 1 kilo verpakking.

Let op: de paardenvariant wijkt af van de hondenvariant i.v.m. Gember in PUUR Glucosamine extra / Glucosamine compleet 500g en 1000g voor paard en pony. Wil je de variant voor honden bestellen, neem dan even contact met ons op.

Magnesium

Magnesium werkt ontspannend voor lichaam en geest. Magnesium is belangrijk voor een goede botkwaliteit en werkt bovendien (spier)ontspannend. Dit product (poedervorm) zit in een pot van 500 gram.

Psyllium

Psyllium is darmreinigend, voor een goede darmfunctie. In te zetten bij een te dikke ontlasting en bij zandkoliek.
Het is ook goed om regelmatig een kuurtje psyllium te geven ter voorkoming van zandkoliek.

Online bestellen

Alle producten van PUUR Natuur zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop.

Is een bepaald product niet op voorraad? Neem dan even contact met ons op of stuur een mailtje naar klantenservice@atorka.nl