Botanica Herbal Cream

14,9534,95

Deze natuurlijke kruiden crème van het merk Botanica is bij veel huidaandoeningen inzetbaar. De Botanica Herbal Cream helpt de huid soepel te houden en ondersteunt een sneller herstel van wonden. Herbal Cream bevat ook nog eens een natuurlijk insectwerend middel. Geschikt voor paarden en andere (huis)dieren, maar ook voor de mens!

Als u dit product koopt, zult u 15-35 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 15-35 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Botanica Herbal Cream

Deze natuurlijke kruiden crème van het merk Botanica is bij veel huidaandoeningen inzetbaar. Denk hierbij aan snijwonden, schaafwonden, brandwonden, mok, gebarsten pijnlijke hielen, etc. De Botanica Herbal Cream helpt de huid soepel te houden en ondersteunt een sneller herstel van wonden. Bovendien ontspant het pijnlijke pezen en verzacht het spieren en het voorkomt littekenweefsel. Herbal Cream bevat ook nog eens een natuurlijk insectwerend middel. Geschikt voor paarden en andere (huis)dieren, maar ook voor de mens!

Botanica Herbal Cream is in te zetten bij:

  • Sneden;
  • Schaafwonden;
  • Regen rot;
  • Mok;
  • Gebarsten pijnlijke hielen;
  • Brandwonden;
  • Zwemmers eczeem;
  • Acne;
  • Mijten;
  • Teken.

Gebruiksaanwijzing Herbal Cream

Reinig het getroffen gebied met de Botanica Cleansing Wash, daarna kun je de Herbal Cream tweemaal daags aanbrengen. Breng de Herbal Cream liever te vaak dan te dik aan.

Samenstelling Herbal Cream

De Herbal Cream bevat een hydraterende basis cream, Aloë Vera, Tea Tree olie, Lavendel olie en Smeerwortel olie.

Aloë Vera: een biologisch extract wat voedingsstoffen bevat om het herstel van weefstel te bevorderen en versnellen en littekens te verminderen. Het is een natuurlijke kruidengel uit de cactusfamilie.

Tea Tree olie: is een van de krachtigste ontsmettingsmiddelen die wij als mens kennen.

Smeerwortel olie: al in de Griekse en Romeinse tijd heeft Smeerwortel een goede reptutatie als geneeskrachtig kruid. De naam is afgeleid van het Latijnse ‘conferre’ wat samenbrengen of samen groeien betekent.

Lavendel olie: deze etherische olie wordt ingezet bij pijn van ontstoken en gekneusde plekken, pijnlijke spieren, stijve gewrichten en om de bloedsomloop te bevorderen. Lavendel is tevens een natuurlijk insectwerend middel.

Botanica International – Natures healing energy

Botanica International is opgericht in 2005, om te voorzien in de groeiende vraag naar natuurlijke producten. Daarbij maken zij gebruik van de helende kracht van de natuur. Zij hebben een breed assortiment natuurlijke kruiden ontwikkeld, om veelvoorkomende huidaandoeningen te behandelen. Alle producten van Botanica zijn getest door het LCH-laboratorium in Parijs. Dit om aan te tonen dat alle Botanica producten vrij zijn van chemicaliën, toxines en parabenen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook. 
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Botanica

Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top