Dressuursingel FreeFit memoryfoam

52,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Dressuursingel FreeFit memoryfoam een anatomisch gevormde, neopreen singel met een memory foam voering. Deze singel heeft dezelfde vorm als de populaire lederen FreeFit dressuursingel, echter nu gemaakt van memoryfoam.
SKU 31400002 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Dressuursingel FreeFit memoryfoam

Dressuursingel FreeFit memoryfoam een anatomisch gevormde, neopreen singel met een memory foam voering. Deze singel is een product van het Nederlandse merk Harry’s Horse. De singel gaat onder de invloed van de temperatuur van je paard de vorm van je paard aannemen.  Hierdoor is memoryfoam comfortabel en werkt drukverlagend. Deze dressuursingel heeft rolgespen en is hierdoor makkelijk aan te singelen.

Materialen:

Top: neopreen met 4mm SBR
Midden: 3mm EVA
Onderkant: neopreen met 10mm memoryfoam.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Lengte

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.