Dressuursingel FreeFit memoryfoam

49,95

Dressuursingel FreeFit memoryfoam een anatomisch gevormde, neopreen singel met een memory foam voering. Deze singel heeft dezelfde vorm als de populaire lederen FreeFit dressuursingel, echter nu gemaakt van memoryfoam.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , ,

Dressuursingel FreeFit memoryfoam

Dressuursingel FreeFit memoryfoam een anatomisch gevormde, neopreen singel met een memory foam voering. Deze singel is een product van het Nederlandse merk Harry’s Horse. De singel gaat onder de invloed van de temperatuur van je paard de vorm van je paard aannemen.  Hierdoor is memoryfoam comfortabel en werkt drukverlagend. Deze dressuursingel heeft rolgespen en is hierdoor makkelijk aan te singelen.

Materialen:

Top: neopreen met 4mm SBR
Midden: 3mm EVA
Onderkant: neopreen met 10mm memoryfoam.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft. Harry’s Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het streven is om iedereen altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Harry's Horse

Lengte

, , ,

Andere suggesties…

Scroll naar top