Harry’s Horse Longeerhulpteugel

39,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De longeerhulpteugel is een trainingsmiddel dat je kunt gebruiken om het longeren van je paard of pony te optimaliseren. Het helpt de rug van het paard te strekken. Bij goed gebruik stretcht de bovenlijn van het paard en gaat het correcter lopen. Deze longeerhulp kent vier instellingen.
SKU 2840 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Harry’s Horse Longeerhulpteugel

De Harry’s Horse Longeerhulpteugel is een trainingsmiddel dat je kunt gebruiken om het longeren van je paard of pony te optimaliseren. Het helpt de rug van het paard te strekken. Bij goed gebruik stretcht de bovenlijn van het paard en gaat het correcter lopen. Deze longeerhulp kent vier instellingen lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding. Beschikbaar in maat pony (momenteel met wit bontje) en maat cob/full (momenteel met zwart bontje).

Product details:

  • Soort: longeerhulpteugel;
  • Vier instellingen; lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding.

Gebruik longeerhulpteugel

Bij goed en voorzichtig gebruik van de longeerhulp stretcht de bovenlijn van het paard. Daardoor bereik je dat het paard correcter gaat lopen met een juiste aanleuning en actief gebruik van de achterhand. Let er wel op dat je dit met beleid doet en niet gaat forceren.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.