Harry’s Horse Longeerhulpteugel

39,95

De longeerhulpteugel is een trainingsmiddel dat je kunt gebruiken om het longeren van je paard of pony te optimaliseren. Het helpt de rug van het paard te strekken. Bij goed gebruik stretcht de bovenlijn van het paard en gaat het correcter lopen. Deze longeerhulp kent vier instellingen.

Als u dit product koopt, zult u 40 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 40 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 81047 Categorie: Tags: , ,

Harry’s Horse Longeerhulpteugel

De Harry’s Horse Longeerhulpteugel is een trainingsmiddel dat je kunt gebruiken om het longeren van je paard of pony te optimaliseren. Het helpt de rug van het paard te strekken. Bij goed gebruik stretcht de bovenlijn van het paard en gaat het correcter lopen. Deze longeerhulp kent vier instellingen lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding. Beschikbaar in maat pony (momenteel met wit bontje) en maat cob/full (momenteel met zwart bontje).

Product details:

  • Soort: longeerhulpteugel;
  • Vier instellingen; lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding.

Gebruik longeerhulpteugel

Bij goed en voorzichtig gebruik van de longeerhulp stretcht de bovenlijn van het paard. Daardoor bereik je dat het paard correcter gaat lopen met een juiste aanleuning en actief gebruik van de achterhand. Let er wel op dat je dit met beleid doet en niet gaat forceren.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft. Harry’s Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het streven is om iedereen altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Harry's Horse

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top