Eques-eczeemdeken
Eques dekens
Eques x zadel
Eques zadels
Eques hoofdstel
Eques hoofdstellen
Eques longeersysteem
Eques longeersysteem
Eques dames jas
Eques kleding

EQUES

Wat in 2009 begon als een klein bedrijfje dat zadels in de omgeving verkocht, is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Vandaag de dag biedt EQUES meer dan 300 unieke artikelen en wordt het vertegenwoordigd door meer dan 100 retailers verdeeld over 19 landen. EQUES is inmiddels een gerenommeerd merk in de IJslandse paardenwereld, waarbij drie dingen altijd onveranderd zijn gebleven: kwaliteit, innovatie en goede service.

Shop alles van eques

EQUES zadels

De zadels zijn de belangrijkste interesse van Rasmus en voor hem is het ideale zadel voor het IJslandse paard ontworpen met een flexibele boom en een brede kamer om ervoor te zorgen dat de rug van het paard vrij onder de ruiter kan werken. Niet in de laatste plaats moet het ideale zadel kussens hebben van dezelfde lengte als het zadel (d.w.z. niet langer) om belasting van de achterkant van de rug van het paard te voorkomen. Dit is vaak een probleem, aangezien de meeste IJslandse paarden een kort zadeldragend gebied hebben.

 

Het verhaal van EQUES

Rasmus Møller Jensen is zijn hele leven omringd door IJslandse paarden. Al op 16-jarige leeftijd reisde hij naar IJsland waar hij bij Hólar werkte en sindsdien traint en showt hij IJslandse paarden voor wedstrijden. Je hebt hem misschien gezien in de Deense nationale teams, waaraan hij sinds 1997 regelmatig deelneemt.
De levenslange ervaring van Rasmus stelt hoge eisen aan de uitrusting die hij gebruikt bij het africhten van paarden. Het waren dan ook sleutelwoorden als: kwaliteit, innovatie en goede service, die in 2009 de hoeksteen vormden van de oprichting van EQUES.
In Noord-Jutland, Denemarken, runt Rasmus een trainingsstal met maximaal 40 paarden in training. Alle tests van EQUES-producten vinden hier plaats, zodat optimale functionaliteit en kwaliteit worden gegarandeerd voordat ze worden gelanceerd.

EQUES fan? Wij leveren alles van EQUES

Alle producten van Eques bestel je gemakkelijk online in de Atorka webshop. Kun je je favoriete Eques product niet vinden in onze webshop? Stuur dan een email aan onze Klantenservice en wij bestellen het voor je. Speciale bestellingen dienen vooruit betaald te worden en kunnen niet geruild worden. Tenzij wij ook enthousiast zijn over dit product en het opnemen in de shop. Levertermijn is tussen de 4 en 10 werkdagen, afhankelijk of er net een bestelling binnen is.

Eques merk foto
Scroll naar top