Eques Performance

2.800,00

De EQUES performance, een zadel ontworpen voor prestaties op hoog niveau door Rasmus Møller Jensen.

Maten: 17 en 17.5 inch, dit zadel is ook leverbaar in de zitmaten 16.5 en 18 inch, voor meer informatie neem je contact op met onze zadelpasser Hans van Dijk.
De kussens kunnen worden uitgevoerd met een latex of wollen vulling.

Onderhoudsinstructies: Zadel afspoelen met Black Edition Clean en daarna behandelen met Black Edition Care

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Eques Performance

De EQUES performance,  Een zadel ontworpen voor prestaties op hoog niveau door Rasmus Møller Jensen.
Maten: 17 en 17.5 inch, dit zadel is ook leverbaar in de zitmaten 16.5 en 18 inch, voor meer informatie neem je contact op met onze zadelpasser Hans van Dijk.
De kussens kunnen worden uitgevoerd met een latex of wollen vulling.

Onderhoudsinstructies: Zadel afspoelen met Black Edition Clean en daarna behandelen met Black Edition Care

 

Details Eques performance zadel

  • Middeldiepe en evenwichtige zit met nauw contact met het paard.
  • Korte kniewrongen van Soft Foam dragen bij aan een evenwichtige zithouding
  • B-boom
  • Verwisselbare kopijzer– kopijzer A
  • Gemaakt van hoogwaardig kalfsleer
  • Inclusief zadelhoes

Ontwerp Eques performance zadel

“Ik heb een zadel ontworpen dat de ontspannen zit bevordert, wat naar mijn mening essentieel is voor een succesvol evenwicht tussen paard en ruiter. Harmonie in balans van paard en ruiter zijn 2 dingen die alle twee in orde moeten zijn om prestaties op hoog niveau te bereiken.

Performance is het eerste model gebouwd op de B-boom. Een zadelboom die ik persoonlijk heb ontwikkeld om het beste van meerdere werelden te combineren, dat is de naar voren wijzende positie van de boom die bewegingsvrijheid geeft aan de schouders van het paard; het brede kanaal dat de spieren rondom de wervelkolom van het paard bewegingsvrijheid geeft; en tot slot, de hoek van de kussens die een opmerkelijk nauw contact met het paard geeft.

Het nauwe contact van dit zadel is ideaal in situaties waarin u het paard van zijn beste kant moet laten zien, bijvoorbeeld op wedstrijden of fokshows. De korte kniewrong fungeert meestal als dijbeensteun en zorgt er zo voor dat er ruimte is voor alle soorten benen. De ruiter wordt goed ondersteund in dit zadel, dus mijn aanbeveling is om een ​​maat groter te nemen als je tussen twee maten in zit.

Ik heb het zadel in een discreet en klassiek ontwerp gehouden om te voorkomen dat het zadel de aandacht zou afleiden van de goede en harmonieuze prestaties.

Samengevat is Performance bedoeld voor de wedstrijd. Maar natuurlijk is het ook het ideale allround zadel voor de ruiters die het liefst dicht bij het paard staan.”

– Rasmus Møller Jensen

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Liever op een ander tijdstip langskomen? Maak dan een afspraak. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Zadel maat

, , , ,

Zadel vulling

Latex, Wol

Merk

Eques

Andere suggesties…

Scroll naar top