Eques X

2.665,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Het Eques X zadel is ontworpen in samenwerking met Sys Pilegaard. Het is een mooi zadel met een smalle taille en met een diep zitvlak. De korte kniewrongen van soft foam dragen bij aan een evenwichtige zithouding. Maten: 17 en 17.5 inch, dit zadel is ook leverbaar in de zitmaten 16.5 en 18 inch, voor meer informatie neem je contact op met onze zadelpasser Hans van Dijk. De kussens kunnen worden uitgevoerd met een latex of wollen vulling.

Beschrijving

Eques X

Het Eques X zadel is ontworpen in samenwerking met Sys Pilegaard. Het is een mooi zadel met een smalle taille en een diep zitvlak. De korte kniewrongen van soft foam dragen bij aan een evenwichtige zithouding.

Dit zadel is standaard leverbaar in de zitmaten 16.5, 17 en 17.5″ en kan worden uitgevoerd met foamen of wollen kussens. Op speciale bestelling kan ook 16 of 18″geleverd worden.

Details Eques X zadel

  • Diep zitvlak met smalle taille en zachte vulling
  • Korte kniewrongen van Soft Foam
  • De kussens aan de voorkant bieden ruimte voor beweging van de schouder
  • C-boom met smalle twist, kopijzer C.
  • Verwisselbaar kopijzer
  • Gemaakt van hoogwaardig kalfsleer

Maten en Materiaal Eques X

Onderhoudsinstructies: Zadel afspoelen met Black Edition Clean en daarna behandelen met Black Edition Care

 

Samenwerking EQUES met Sys Pilegaard

“In samenwerking met EQUES heb ik bijgedragen aan het ontwerp en de ontwikkeling van het nieuwe X-zadel. Ik heb gekozen voor een zadelboom met een smalle twist om een ​​optimale impact en goed contact met het paard te krijgen. De diepe zit in combinatie met de anatomische kniewrongen geeft de rijder een uitgebalanceerde en goed ondersteunde zit, waardoor de juiste houding makkelijker te bereiken is. De kniewrongen zijn gemaakt van Soft Foam, dat zich zeer goed aanpast aan de knie en het dijbeen. Ik heb het ontwerp van de kussens aan de voorkant gekozen om bewegingsvrijheid van de schouder mogelijk te maken, wat cruciaal is bij het presteren op een hoger niveau.” – Sys Pilegaard

Eques

Eques is een prachtig Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels, maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft prachtige kwaliteit zadels, een mooie lijn hoofdstellen en een geweldige kledingcollectie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.