Equus Cura Wound

29,95

Een natuurlijke etherische olie, uitgewonnen uit natuurlijke kruiden. Wound verzekert een zachte verzorging van wonden en schaafwonden, en helpt de huid herstellen. Houd rekening met enkele dagen levertijd!

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd: enkele werkdagen
Als u dit product koopt, zult u 30 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 56180030 Categorieën: , ,

Equus Cura Wound

Equus Cura Wound is een natuurlijke etherische olie. Dit wordt gewonnen uit natuurlijke kruiden. Wound verzekert een zachte verzorging van wonden en schaafwonden. Het helpt daarbij ook de huid herstellen. Wound draagt bij aan een snellere vorming van de korst. Dit vermindert tevens het indringen van vuil in de wond. Het product bezit bacterieremmende eigenschappen. Houd rekening met enkele dagen levertijd!

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Bacterieremmende eigenschappen
  • Natuurlijke etherische oliën
  • 30 ml.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Verwijder ten eerste voorzichtig steentjes, aarde en ander vuil met proper water. Vermijd voor zo ver mogelijk de streek rond de wond aan te raken. Breng daarna Wound aan op de aangetaste huid met hulp van de pipette. Vermijd hierbij dat de pipette het lichaam aanraakt. Laat het product inwerken zonder eraan te komen. Gebruik naar behoefte. SCHUDDEN VOOR GEBRUIK!

INGREDIËNTEN: Etherische olie, 1% oplossing
HOUDBAARHEID: Het product is ten laatste houdbaar tot (zie datum). Geopend: 4 maanden.
BEWARING: Bewaren op een droge en koele plaats zonder directe zonlicht. Bewaren buiten bereik van kinderen.
EERSTE HULP: Handen grondig wassen na gebruik. In geval van contact met de ogen, spoel grondig met proper water Bij irritatie, neem contact op met de huisarts. Vermijd inademen of innemen van het product.
WAARSCHUWING – MAG ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEDEN GEBRUIKT WORDEN
VOOR KATTEN. HET WORDT AFGERADEN HET PRODUCT ROND DE OGEN TE
GEBRUIKEN.

Over Equus Cura

Het doel is nieuwe en innovatieve verplegingsproducten zonder schadelijke chemie te ontwikkelen, in de voordeel van jouw paard. De producten zijn efficiënt en bovendien uiterst zacht voor het paard. Onze producten bevatten geen chemische ingrediënten. Ze bevatten juist uitsluitend natuurlijke ingrediënten. EQUUS CURA betekent zorg voor paarden!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top