Hrimnir Pro Soft Seat

2.599,00

De Hrimnir Pro Soft Seat is een zeer gewild zadel. Een erg comfortabel zadel om te genieten tijdens het rijden. Het zadel heeft een goede pasvorm voor zowel paard als ruiter. Hrimnir Pro Soft Seat is gemaakt van een eerste klas kwaliteit leer. Ook deze Hrimnir heeft een verwisselbaar kopijzer.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 262385 Categorieën: , , Tags: , , ,

Hrimnir Pro Soft Seat

De Hrimnir Pro Soft Seat is een zeer gewild zadel. Een erg comfortabel zadel om te genieten tijdens het rijden. Het zadel heeft een goede pasvorm voor zowel paard als ruiter. Hrimnir Pro Soft Seat is gemaakt van een eerste klas kwaliteit leer. Het zadel is leverbaar in 17 en 17,5 inch. Ook deze Hrimnir heeft een verwisselbaar kopijzer.

Eigenschappen

  • De Hrimnir Pro Soft Seat heeft een medium diepe zit, wat het zadel geschikt maakt voor alle rijstijlen. Het geeft de ruiter de vrijheid om een evenwichte houding te vinden.
  • De knieblokken zijn onder de zadelflap geplaatst voor extra comfort. Ze bieden een goede ondersteuning en stabiliteit voor het been. De zadelflap is voorzien van een dubbele laag leer, dit houdt de flap zacht en flexibel en biedt een goede grip.
  • De extra laag BayFlex® schuimschuim in het zachte zitvlak maakt dit zadel zeer comfortabel voor de ruiter. Daarom is dit zadel ook een goede keuze voor lange afstandsrijders.
  • Het Billet-systeem en de balansriem zorgen voor meer stabiliteit van het zadel en een extra billet-riem geeft de mogelijkheid om een ​​extra enkele singel voor de gewone singel te bevestigen. De extra singel kan voor meer stabiliteit zorgen bij een slechte balans van paard of ruiter.

BayFlex® schuimvulling

De BayFlex® schuimvulling vormt zich tijdens het rijden naar de rug van het paard, maar behoudt na gebruik altijd zijn oorspronkelijke vorm weer. Dit zorgt voor een langdurige pasvorm voor verschillende soorten paarden en zorgt ervoor dat de zadeldekjes altijd symmetrisch blijven. Dit zachte maar sterke materiaal biedt optimale schokabsorptie en beschermt de rug van het paard.

XChange ® systeem

Het XChange® systeem maakt het gemakkelijk om de zadelbreedte zelf in zes eenvoudige stappen aan te passen voor individuele conformatie of veranderingen bij het paard.

DuPont® zadelboom

De hoogwaardige DuPont® zadelboom en de BayFlex® schuimvulling garanderen een optimale gewichtsverdeling op de paardenrug, kracht en flexibiliteit van het zadel en maximaal comfort voor paard en ruiter. Het deskundige ontwerp laat het paard vrij bewegen en maakt harmonieus en duurzaam rijden mogelijk, waardoor de ruiter in balans blijft en nauwkeurig afgestelde hulpmiddelen geeft in nauw contact met het paard.

Zadeladvies

Ben je op zoek naar een nieuw zadel? Hans van Dijk is onze zadelpasser. Op de pagina zadelconsult vertelt hij meer over zijn werk.

Reviews Hrimnir Pro Soft Seat

Vicky EggertssonBeggi Eggertsson

Vicky Eggertsson (multiple German and Middle- European champion in five-gait, T2 and pace test, three times finalist at the world championships, IPZV- Trainer A, international sport judge) and Beggi Eggertsson (FT- trainer, five times worldchampion in several pace tests with Lótus frá Aldenghoor):

„We are highly satisfied with the Hrimnir PRO Soft Seat saddle. We have tried many different saddles, but the Hrimnir PRO is in our opinion the best Icelandic horse saddle since it combines comfort with a perfect seat for the rider. It is a very well balanced saddle, that surely contributes to our riding successes”.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit en een prachtig en uniek design dat het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard maximaliseert. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken, die ons helpen onze producten te verbeteren. We behouden de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook. 
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Zadel maat

,

Kleur

Merk

Hrimnir

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top