Hrimnir Pro Soft Seat

2.799,00

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Hrimnir Pro Soft Seat is een zeer gewild zadel. Een erg comfortabel zadel om te genieten tijdens het rijden. Het zadel heeft een goede pasvorm voor zowel paard als ruiter. Hrimnir Pro Soft Seat is gemaakt van een eerste klas kwaliteit leer. Ook deze Hrimnir heeft een verwisselbaar kopijzer.

Beschrijving

Hrimnir Pro Soft Seat

De Hrimnir Pro Soft Seat is een zeer gewild zadel. Een erg comfortabel zadel om te genieten tijdens het rijden. Het zadel heeft een goede pasvorm voor zowel paard als ruiter. Hrimnir Pro Soft Seat is gemaakt van een eerste klas kwaliteit leer. Het zadel is leverbaar in 17 en 17,5 inch. Ook deze Hrimnir heeft een verwisselbaar kopijzer.

Dit zadel is leverbaar in de zitmaten 16.5, 17 en 17.5″ in de kleuren zwart en bruin en met foamen kussens.

Eigenschappen

  • De Hrimnir Pro Soft Seat heeft een medium diepe zit, wat het zadel geschikt maakt voor alle rijstijlen. Het geeft de ruiter de vrijheid om een evenwichte houding te vinden.
  • De knieblokken zijn onder de zadelflap geplaatst voor extra comfort. Ze bieden een goede ondersteuning en stabiliteit voor het been. De zadelflap is voorzien van een dubbele laag leer, dit houdt de flap zacht en flexibel en biedt een goede grip.
  • De extra laag BayFlex® schuimschuim in het zachte zitvlak maakt dit zadel zeer comfortabel voor de ruiter. Daarom is dit zadel ook een goede keuze voor lange afstandsrijders.
  • Het Billet-systeem en de balansriem zorgen voor meer stabiliteit van het zadel en een extra billet-riem geeft de mogelijkheid om een ​​extra enkele singel voor de gewone singel te bevestigen. De extra singel kan voor meer stabiliteit zorgen bij een slechte balans van paard of ruiter.

BayFlex® schuimvulling

De BayFlex® schuimvulling vormt zich tijdens het rijden naar de rug van het paard, maar behoudt na gebruik altijd zijn oorspronkelijke vorm weer. Dit zorgt voor een langdurige pasvorm voor verschillende soorten paarden en zorgt ervoor dat de zadeldekjes altijd symmetrisch blijven. Dit zachte maar sterke materiaal biedt optimale schokabsorptie en beschermt de rug van het paard.

XChange ® systeem

Het XChange® systeem maakt het gemakkelijk om de zadelbreedte zelf in zes eenvoudige stappen aan te passen voor individuele conformatie of veranderingen bij het paard.

DuPont® zadelboom

De hoogwaardige DuPont® zadelboom en de BayFlex® schuimvulling garanderen een optimale gewichtsverdeling op de paardenrug, kracht en flexibiliteit van het zadel en maximaal comfort voor paard en ruiter. Het deskundige ontwerp laat het paard vrij bewegen en maakt harmonieus en duurzaam rijden mogelijk, waardoor de ruiter in balans blijft en nauwkeurig afgestelde hulpmiddelen geeft in nauw contact met het paard.

Zadeladvies

Ben je op zoek naar een nieuw zadel? Hans van Dijk is onze zadelpasser. Op de pagina zadelconsult vertelt hij meer over zijn werk.

Reviews Hrimnir Pro Soft Seat

 

Vicky EggertssonBeggi Eggertsson

Vicky Eggertsson (multiple German and Middle- European champion in five-gait, T2 and pace test, three times finalist at the world championships, IPZV- Trainer A, international sport judge) and Beggi Eggertsson (FT- trainer, five times worldchampion in several pace tests with Lótus frá Aldenghoor):

„We are highly satisfied with the Hrimnir PRO Soft Seat saddle. We have tried many different saddles, but the Hrimnir PRO is in our opinion the best Icelandic horse saddle since it combines comfort with a perfect seat for the rider. It is a very well balanced saddle, that surely contributes to our riding successes”.

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.
Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts. Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.