Karlslund Kontakt 3 boomloos zadel

1.295,00

Het Karlslund Kontakt 3 boomloos zadel, dit is het meest verkochte boomloze zadel van Karlslund. Dit zadel is ongeveer een jaar gebruikt, we hebben een 17″ en dit zadel  verkocht incl. Catago zadeldek, leren mono-beugelriemen, zwarte beugels en een drukverdelend DT Rainer singel 45 cm.

Ben jij de ruiter die het beste voor heeft met zijn/haar paard? Maar twijfel je of je zelf thuis kan controleren of je zadel goed ligt? Download dan eens ons E-book, hierin vind je 3 simpele tips.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: GEBZA-129 Categorieën: , ,

Karlslund Kontakt 3

Het Karlslund Kontakt 3 boomloos zadel is het meest verkochte boomloze zadel van Karlslund. Dit zadel is ongeveer een jaar gebruikt, we hebben een 17″ en dit zadel  verkocht incl. Catago zadeldek, leren mono-beugelriemen, zwarte beugels en een drukverdelend DT Rainer singel 45 cm.

Nieuwprijs van dit zadel met toebehoren € 1.755,00 het ligt te koop voor € 1.295,00

Product beschrijving

Een Karlslund Kontakt 3 is een boomloos IJslander zadel waarbij extra aandacht is besteed aan de schoudervrijheid voor je paard. Het zadel is gevuld met een speciale mulit-layer latex. Deze latex biedt een goede gewichtsverdeling en vormt zich makkelijk naar de rug van het paard. Verder heeft dit zadel een mono blad, hierdoor heb je meer contact met je paard. Ook geschikt voor bredere paarden.

De zit van de Kontakt 3 is comfortabel en biedt veel steun aan de ruiter. De korte kniewrongen worden als zeer prettig ervaren. Hierdoor is het zadel geschikt voor ruiters met lange en kortere benen.

Dit zadel heeft een ingebouwd kopijzer, in combinatie met het brede tussen kanaal zorgt het voor een ergonomische pasvorm voor het paard. Met een veel ruimte voor wervelkolom en bij de schoft.

Karlslund

Karlslund is een populair merk afkomstig uit Denemarken. Zij hebben een geweldige ruiterkleding lijn, denk aan jodhpur rijbroeken, schoenen, jassen, vesten, handschoenen en t-shirts. Daarnaast heeft dit Deense merk ook fijne zadels en hoofdstellen voor IJslandse paarden. Uiteraard hebben zij voor bij de zadels ook singels, beugels en beugelriemen. Maar ook je hoofdstel kan je compleet maken, teugels in diverse kleuren en bitjes in verschillende maten. Ook een halster voor het paard, maar ook voor het veulen is leverbaar en voorzien van een IJslander natuurlijk.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Scroll naar top