Hilton Herbs Mud Defender

50,95

Het Hilton Herbs Mud Defender supplement voor mok en huidproblemen in de herfst en winter. Producten van Hilton Herbs hebben een levertijd van 1-2 werkdagen en worden verzonden via dropshipping.

Als u dit product koopt, zult u 50 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 50 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Het Mud Defender supplement van het merk Hilton Herbs is voor mok en huidproblemen in de herfst en winter. In de herfst en winter zijn bacteriën die huidproblemen veroorzaken extra actief. Dit kruidensupplement helpt de weerstand tegen huidproblemen in de winter te verhogen.

Hilton Herbs Mud Defender voor mok en huidproblemen

In natte en modderige leefomstandigheden is de kans de kans groter dat er mok en huidproblemen ontstaan met name in de kootholtes en op de benen van je paard. Dat komt doordat de bacteriën die normaal gesproken probleemloos op de huid leven in natte omstandigheden veel actiever zijn en dus ook meer problemen veroorzaken. Het Hilton Herbs Mud Defender supplement dat met natuurlijke ingrediënten is samengesteld draagt bij aan een betere weerstand tegen huidproblemen als mok en rainrot. Zowel bij paarden, pony´s als bij ezels geeft Hilton Herbs Mud Defender een positief effect. Dit is gebleken tijdens uitgebreide veldproeven in Groot-Brittannië, Frankrijk en de Verenigde Staten in de winter van 2013-2014.

Hoe kun je Mud Defender het beste gebruiken?

De beste werking heeft Hilton Herbs Mud Defender als je het supplement toevoegt aan het voer. Liefst verspreid over twee voerbeurten. Gebruik hiervoor het maatschepje dat te vinden is in de verpakking. Bovendien is het belangrijk dat je de instructies die op de verpakking staan, goed op te volgen. Om het beste resultaat te verkrijgen is het raadzaam om minimaal een maand lang het supplement te voeren. Na verloop van tijd mogelijk om de dosering wat te verlagen.

Aangezien elk paard, pony of ezel iets anders reageert, is het van groot belang om goed te kijken hoe ze reageren. Als je paard of pony al een pijnlijke en beschadigde huid heeft waarop korstjes te zien zijn dan kun je deze behandelen met Hilon Herbs Mud Defender Lotion. Mocht je geen positief effect zien van Hilton Herbs Mud Defender Lotion en blijft je paard, pony of ezel klachten houden, neem dan altijd contact op met je dierenarts.

Samenstelling

Hilton Herbs Mud Defender is samengesteld met alleen natuurlijke ingrediënten en kruiden. Bij dit supplement is gekozen voor ingrediënten die vetzuren Omega 3 & 6 bevatten die de stevigheid en sterkte van de verschillende huidlagen ondersteunen en onderhouden. De aanwezige aminozuren, vitamine B en zink ondersteunen de herstel van de huis en het immuunsysteem. Hilton Herbs Mud Defender bevat gekookte gemalen lijnzaad, biergist, knoflook, kelp (Ascosophyllum nodosum), calendula bloemen, echinaceawortel en zoethoutwortel.

  • Toepassing: supplement tegen mok, rainrot en huidproblemen
  • Inhoud verpakking: 2 kilo

Hilton Herbs Natuurlijke Supplementen voor Paarden

Hilton Herbs: Natuurlijke supplementen voor paard en pony

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke supplementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels ook op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Blog

Wij schreven een blog over het lastige probleem mok. Lees je mee?

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

 

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief. Nieuwe abonnees ontvangen 10% korting op de eerste bestelling!

Lees meer

 

Inhoud

,

Merk

Hilton Herbs

Translate »
Scroll naar top