PUUR L-Lysine

47,95

Beschikbaar via nabestelling

Leverbaar in ca. 2 werkdagen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
PUUR L-Lysine activeert het afweersysteem. Je kunt het bijvoorbeeld geven in herstelperiodes, omdat het weerstand verhogend werkt. Het wordt veel gebruikt na virusinfecties of huidproblemen. Dit product zit in een pot van 500 gram.
SKU PNLYS12043 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

PUUR L-Lysine

PUUR L-Lysine activeert het afweersysteem. Je kunt het bijvoorbeeld geven in herstelperiodes, omdat het weerstand verhogend werkt. Het wordt veel gebruikt na virusinfecties of bij huidproblemen.
Dit product zit in een pot van 500 gram. Samenstelling: L-lysine, Magnesium Citraat en vitamine B6

Dosering 

Houd je aan de onderstaande dagelijks aanbevolen dosering, tenzij de arts/therapeut anders voorschrijft.

  • Paard 1 maatschap (1 tot 2x daags)
  • Pony 3/4 maatschep (1 tot 2x daags)

De bijgeleverde maatschep bevat ongeveer 5 gram. Het kan in de praktijk lastig zijn om dit product meerdere malen per dag toe te dienen. In dat geval volstaat 1 keer per dag, of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar. De reactie kan wel iets langer uitblijven. Zorg daarnaast voor een gezonde leefomgeving, met voldoende frisse lucht, licht, beweging, contact met soortgenoten en gezonde voeding.

Toediening

PUUR L-Lysine kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Het poeder kan ook opgelost worden in een beetje water, trek het vervolgens op met een doseerspuitje en geef rechtstreeks in de mond.

Duur van de behandeling

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Dit product kan je veilig in een dubbele dosering geven. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is. Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket(links onderaan) en onder de pot.

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten