Scutellaria Tinctuur

17,95

SKU: 119037 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Scutellaria Tinctuur

Scutellaris Tinctuur van het merk Groene Os geeft verlichting bij pollen in de lucht. Scutellaria baicalensis, ook wel skullcap genoemd, heeft als kruid een bijzondere werking. Het kan door zowel mens als dier ter verlichting worden gebruikt wanneer er pollen in de lucht zijn! Ook bij andere allergische reacties, zoals bij jeuk door zomereczeem, kan Scutellaria tinctuur worden ingezet. Scutellaria is een echt voorjaarskruid; gerelateerd aan aandoeningen die met name in de lente en zomer de kop opsteken.

Samenstelling:

Scutellaria baicalensis (glidkruidwortel) wordt ook wel een natuurlijk antihistaminicum genoemd. Maar Scutellaria heeft meerdere toepassingen, zo werkt het onder andere rustgevend en verzachtend op de luchtwegen.
Op de huid heeft dit kruid een verzachtende werking. Dit heeft mede te maken met de aanwezigheid van bioflavonoïden. Dit zijn krachtige antioxidanten die in het lichaam vrije radicalen helpen wegvangen.
Bij gebruik van Scutellaria Tinctuur is het lichaam in staat minder heftig te reageren op een prikkel van buitenaf (zoals pollen en insectenbeten).

Advies

Advies nodig? Neem dan gerust even contact met ons op. Ons email adres is info@atorka.nl

Extra informatie

Fabrikant

Groene Os