Scutellaria Tinctuur

21,35

Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 22 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: VP4975 Categorieën: , Tag:

Scutellaria Tinctuur

Scutellaris Tinctuur van het merk Groene Os geeft verlichting bij pollen in de lucht. Scutellaria baicalensis, ook wel skullcap genoemd, heeft als kruid een bijzondere werking. Het kan door zowel mens als dier ter verlichting worden gebruikt wanneer er pollen in de lucht zijn! Ook bij andere allergische reacties, zoals bij jeuk door zomereczeem, kan Scutellaria tinctuur worden ingezet. Scutellaria is een echt voorjaarskruid; gerelateerd aan aandoeningen die met name in de lente en zomer de kop opsteken.

Samenstelling:

Scutellaria baicalensis (glidkruidwortel) wordt ook wel een natuurlijk antihistaminicum genoemd. Maar Scutellaria heeft meerdere toepassingen, zo werkt het onder andere rustgevend en verzachtend op de luchtwegen.
Op de huid heeft dit kruid een verzachtende werking. Dit heeft mede te maken met de aanwezigheid van bioflavonoïden. Dit zijn krachtige antioxidanten die in het lichaam vrije radicalen helpen wegvangen.
Bij gebruik van Scutellaria Tinctuur is het lichaam in staat minder heftig te reageren op een prikkel van buitenaf (zoals pollen en insectenbeten).

Advies

Advies nodig? Neem dan gerust even contact met ons op. Ons email adres is info@atorka.nl

Dit product is momenteel niet leverbaar, een alternatief is bijvoorbeeld PUUR Pollen.

Fabrikant

Groene Os

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
0
Scroll naar top