Vitalbix Tiny Treats

9,95

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Vitalbix Tiny Treats is een klein beloningsbrokje, handig tijdens grondwerk bijvoorbeeld. Maar ook ideaal bij clickertraining en vrijheidsdressuur.

Beschrijving

Vitalbix Tiny Treats

Vitalbix Tiny Treats van Feral Horse Care / Vitalbix.

Een klein beloningsbrokje, handig tijdens grondwerk bijvoorbeeld. Maar ook ideaal bij clickertraining en vrijheidsdressuur. En handig bij paarden met overgewicht, ook zij verdienen beloning. Deze Tiny Treats zijn een stuk kleiner dan de bekende Treats, maar boordevol gezonde ingrediënten. Denk hierbij aan timothee, lijnzaad, wortel en kamille. De Treats bevatten GEEN granen, soja, melasse en lucerne.

Voeradvies Vitalbix

Een ander mooi product is de Vitalbix Daily Complete. Een zeer geconcentreerd brokje en daardoor zuinig in gebruik. Voeradvies bij lichte arbeid is 60 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Eventueel combineer je VBDC met de Vitalbix Linseed Olie. Zeker als de paarden aan het verharen zijn, dit scheelt echt.

Vitalbix

Vitalbix Paardenvoeding bevordert het voeren wat past bij het natuurlijke eetgedrag van een paard. Alle Vitalbix Paardenvoeding is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suikers en erg goed verteerbaar. Vanwege het grote aandeel van vitaminen & mineralen hoef je aanzienlijk minder te voeren dan van gewone paardenvoeding. Met een rantsoen van voldoende ruwvoer aangevuld met Vitalbix Paardenvoeding help je jouw paard optimaal gezond te houden. Atorka beveelt alle Vitalbix producten van harte aan. Wij krijgen niets anders dan positieve feedback van alle gebruikers.

Extra informatie

Merk

Vitalbix

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.