VITALstyle SouplesseSiroop

40,00

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle SouplesseSiroop zorgt voor het behoud van gezonde en soepele pezen, banden en gewrichten, de basis van een gezond (sport)paard zonder blessures. Dankzij de vloeibare vorm is de SouplesseSiroop gemakkelijk toe te dienen. Denk ook eens aan VITALstyle bodyfit,  het ondersteunt de doorbloeding van spieren, pezen en gewrichten. Het is te gebruiken bij stijve, stramme, zwaarbelaste of vermoeide spieren.

Beschrijving

VITALstyle SouplesseSiroop

VITALstyle SouplesseSiroop zorgt voor het behoud van gezonde en soepele pezen, banden en gewrichten, de basis van een gezond (sport)paard zonder blessures. Gezonde pezen, banden en gewrichten zijn onmisbaar voor een soepel bewegingsapparaat en krachtige prestaties. Dankzij de vloeibare vorm is VITALstyle SouplesseSiroop gemakkelijk toe te dienen. De SouplesseSiroop bestaat uit zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten die het behoud van een gezond en soepel bewegingsapparaat optimaal ondersteunen. Leverbaar in flacon van 1 liter.

Dosering

VITALstyle SouplesseSiroop mag ook bij drachtige merries gebruikt worden.

Gebruiksduur verpakkingen:
1 liter = 33 dagen voor een paard 450-600 kg (€ 1,21/dag)
5 liter = 166 dagen voor een paard 450-600 kg (€ 0,96/dag)

Voeradvies per dag Verdelen over het voer
Paard 450-600 kg 30 ml
Pony tot 450 kg 15 ml

Samenstelling

Samenstelling: Methylsulfonylmethaan (MSM), glucosamine, collageen, trimagnesiumcitraat, chondroïtinesulfaat, honing, glycerol, hyaluronzuur.

Analytische bestanddelen: Vocht 71,7%, ruw eiwit 5,4%, ruwe as 1,7%, natrium 0,15%.

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Zinkchelaat van glycinehydraat (3b607) 750 mg, mangaanchelaat van glycine, gehydrateerd (3b506) 2.750 mg, koper(II)chelaat van glycine, gehydrateerd (3b413) 1.850 mg.
Sensoriële toevoegingsmiddelen: Mix van natuurlijke aromatische componenten: o.a. yucca en kurkuma.

Het product is dopingvrij, maar niet gecertificeerd oid. De ingrediënten die erin zitten staan niet op de dopinglijst.

Review

Esmee Versteeg heeft de Souplesse siroop getest en dit zijn haar bevindingen: Ik ben nu een tijdje de souplesse siroop en magnesium aan het testen bij 3 verschillende paarden. Ik merk duidelijk verschil sinds ik deze producten ben gaan geven.

(Paard 1) Mijn eigen wedstrijd paard begint altijd wat strak in het begin van het rijden, sinds ik de combinatie souplesse siroop en magnesium ben gaan geven loopt hij door heel zijn training erg soepel. Hij heeft ook niet hele sterke pezen, als je naar de ingrediënten kijkt past dat ook heel erg bij hem om zijn pezen te ondersteunen.

(Paard 2) Mijn ander wedstrijd paard is wel een soepel bewegend paard van zich zelf maar heeft wel altijd moeite om zijn achterhand er onder te brengen. Ik merk dat hij fijner in heel zijn lijf kan bewegen tijdens deze training, normaal zou hij zich hier dan vast zetten.

(Paard 3) Een jong paard die nog veel moeite heeft met zijn eigen lichaamsgebruik. Om het zichzelf makkelijk te maken zet hij zichzelf wat strakker. Ook nu merk ik dat hij veel makkelijker los te rijden is en blijft. Ik ben dus heel erg te spreken over de souplesse siroop en de magnesium en ga dit zeker verder gebruiken in mijn trainingen.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.