Hrimnir kopstuk Classic Rosa
Hrimnir Kopstuk Classic Rosa
Hrimnir rij-overall Jökull
Hrimnir rij-overall Jökull
Hrimnir Fitness elastiek
Hrimnir relief zadeldek
Hrimnir IJslander zadels
Hrimnir rijlegging Fitness Tights
Hrimnir rijlegging Fitness

Hrimnir – een merk met de spirit van IJsland

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland. Natuurlijk is het kantoor dicht bij hun stal!

Runar heeft meer dan 20 jaar ervaring in de paardensportproductenindustrie, waar hij zich heeft gespecialiseerd in uitrusting voor IJslandse paarden. Hulda Sóllilja is opgeleid in beeldende kunst en nu beheert ze het productontwerp voor de Hrimnir-producten en geeft ze het merk zijn unieke uitstraling, zoals bijvoorbeeld het ontwerp van de populaire Heritage hoofdstellen. Alle materialen en producten worden op kantoor ontworpen en in de stal ontwikkeld en getest.

Hoge kwaliteit

Dit merk staat voor hoge kwaliteit. Het bedrijf werd opgericht om IJslandse paardeneigenaren over de hele wereld te voorzien van paardrij uitrusting en mode van uitstekende kwaliteit. 

Hrímnir legt de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door henzelf en verschillende paarden professionals in IJsland en in het buitenland. Zij helpen het merk om de producten te verbeteren. Ze behouden hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Het assortiment

Het Hrimnir assortiment van Atorka Ruitersport is erg uitgebreid. Je vindt onder andere de populaire jodphurproeken (Embla en Askur), de speciale frontriemen en neusriemen met steentjes en echt IJslands snoep in de webshop. Voor de winter is er ook een rij overall en ze hebben ook mooie fleecejassen en natuurlijk de uitgebreide zadel collectie. 

Online bestellen?

Wil je een artikel van dit populaire merk bestellen? Dat kan online in onze webshop. Wil je iets uit de Hrimnir collectie wat je (nog) niet in de shop kunt vinden? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail en we regelen het voor je.

Hrimnir

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top