Vitalbix

Vitalbix is een merknaam van Feral Horse Care BV. Hun missie is: “een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van paarden.” Vitalbix ontwikkelt en levert paardenvoer van hoge kwaliteit. Met dit paardenvoer kun je je paard op een natuurlijke en verantwoorde manier voeren. 

Vitalbix paardenvoer is rijk aan vezels en heeft een laag zetmeel- en suikergehalte. Het is optimaal verteerbaar en bevat vele vitaminen en mineralen. Doordat de concentraties in deze producten hoger zijn, hoef je er minder van te voeren. Het is geschikt voor paarden met gezondheidsproblemen, zoals zomereczeem, hoefbevangenheid, maagzweren, insulineresistentie en PSSM bijvoorbeeld. Het is vrij van soja, melasse, GMO, hele granen, geur-, kleur- en smaakstoffen en synthetische conserveermiddelen.

Wij verzenden geen voer meer helaas, kosten en regelgeving Postnl maken dit onbetaalbaar. Ophalen in de winkel is nog een optie of het laten bezorgen in een straal van 15 kilometer vanaf Montfoort.

Aanbevolen producten

Vitalbix NutriMash
Vitalbix Daily Complete
Vitalbix Breed en Grow Muesli
Vitalbix Active+
Vitalbix Timothy

Skincalmin

Naast Vitalbix, is ook Skincalmin een merknaam van Feral Horse Care BV. Onder het merk Skincalmin leveren zij innovatieve producten voor de uitwendige verzorging van het paard. De Skincalmin producten zijn effectief bij jeuk. Met name bij paarden met SME, ook wel zomereczeem, geeft Skincalmin mooie resultaten.

Vitalbix assortiment

In onze webshop vind je verschillende producten van Vitalbix. Zo is er compleet voer, muesli en lijnzaadolie, maar er zijn ook verschillende soorten paardensnoepjes.
Wij schreven een blog over de Vitalbix producten in ons assortiment.

Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Daily Complete is in combinatie met voldoende ruwvoer, een goede basis voor je paard. Het is vrij van granen, melasse en laag in suikers en zetmeel. Daily Complete bevat alle essentiële voedingsstoffen voor je paard, zonder alle onnodige toevoegingen. Een kwalitatief hoogwaardig product en een natuurlijke en verantwoorde manier van voeren.

De basis van de Daily Complete bestaat uit vezelrijke luzerne, een bron van goed verteerbare eiwitten. De toegevoegde cichoreipulp, met een hoog gehalte aan inuline, heeft en prebiotische werking op de darmen. Daarnaast ondersteunen de Omega-3 en Omega-6 vetzuren een gezond immuunsysteem. Het voer is zeer geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik.

Daily Complete is ook te verkrijgen zonder luzerne, namelijk de Daily Complete Timothy. Het is een echte balancer van hoge kwaliteit en is vrij van luzerne. Complete Timothy bevat verschillende grassoorten, waaronder Timothee gras.

Vitalbix Thuis bezorgen of ophalen?

Wil je voer van Vitalbix laten thuis bezorgen? Vanaf 1 januari bezorgen wij bestellingen in de plaatsen Harmelen, Linschoten, Benschop, Woerden en Oudewater. Bestellingen vanaf € 65,00 bezorgen wij gratis, heb je een kleinere bestelling dan rekenen we €3,50 bezorgkosten.

Wil je online bestellen en zelf ophalen? Dat kan online in onze webshop, ophalen in onze shop in Montfoort. Neem voor vragen gerust even contact op met onze klantenservice. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail.