Vitalbix NutriMash
Vitalbix NutriMash
Vitalbix Daily Complete
Vitalbix Daily Complete
Vitalbix Breed en Grow Muesli
Vitalbix Breed en Grow Muesli
Vitalbix Active+
Vitalbix Active+
Vitalbix Daily Complete Timothy
Vitalbix Timothy

Vitalbix – Feral Horse Care BV.

Vitalbix is een merknaam van Feral Horse Care BV. Hun missie is: “een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van paarden.” Vitalbix ontwikkelt en levert paardenvoer van hoge kwaliteit. Met Vitalbix paardenvoer kun je je paard op een natuurlijke en verantwoorde manier voeren. 

Vitalbix paardenvoer is rijk aan vezels en heeft een laag zetmeel- en suikergehalte. Vitalbix is optimaal verteerbaar en bevat vele vitaminen en mineralen. Doordat de concentraties in Vitalbix hoger zijn, hoef je er minder van te voeren. Het is geschikt voor paarden met gezondheidsproblemen, zoals zomereczeem, hoefbevangenheid, maagzweren, insulineresistentie en PSSM bijvoorbeeld. Vitalbix is vrij van soja, melasse, GMO, hele granen, geur-, kleur- en smaakstoffen en synthetische conserveermiddelen. 

Skincalmin

Naast Vitalbix, is ook Skincalmin een merknaam van Feral Horse Care BV. Onder het merk Skincalmin leveren zij innovatieve producten voor de uitwendige verzorging van het paard. De Skincalmin producten zijn effectief bij jeuk. Met name bij paarden met SME, ook wel zomereczeem, geeft Skincalmin mooie resultaten.

Vitalbix assortiment

In onze webshop vind je verschillende producten van Vitalbix. Zo is er compleet voer, muesli en lijnzaadolie, maar er zijn ook verschillende soorten paardensnoepjes. Wij schreven een blog over de Vitalbix producten in ons assortiment.

Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Daily Complete is in combinatie met voldoende ruwvoer, een goede basis voor je paard. Het is vrij van granen, melasse en laag in suikers en zetmeel. Daily Complete bevat alle essentiële voedingsstoffen voor je paard, zonder alle onnodige toevoegingen. Een kwalitatief hoogwaardig product en een natuurlijke en verantwoorde manier van voeren. 

De basis van de Daily Complete bestaat uit vezelrijke luzerne, een bron van goed verteerbare eiwitten. De toegevoegde cichoreipulp, met een hoog gehalte aan inuline, heeft en prebiotische werking op de darmen. Daarnaast ondersteunen de Omega-3 en Omega-6 vetzuren een gezond immuunsysteem. Het voer is zeer geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik. 

Online bestellen en ophalen

Wil je voer van Vitalbix bestellen? Dat kan online in onze webshop. Helaas is het op dit moment alleen mogelijk om Vitalbix voer op te halen in ons magazijn in Montfoort. Mochten er straks weer evenementen plaatsvinden, dan is het natuurlijk ook weer mogelijk om het daar af te halen. Neem voor vragen gerust even contact op met onze klantenservice. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail.

Vitalbix banner paardenvoer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top