Aanbieding Happy Skin Zomereczeem Pakket

104,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Aanbieding Happy Skin zomereczeem pakket bestaat uit 4 geweldige producten van Greenvalley. Koop nu Happy Skin Buzz-off (1 liter),  Happy Skin Huidspray (1 liter) , Happy Skin Huidgel (250ml) en krijg GRATIS een bus Happy Belly Solid (500 gram) Een geweldige kans om zomereczeem zowel van buitenaf als van binnenuit te bestrijden en jouw paard een comfortabele nazomer te geven! Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Beschrijving

Aanbieding Happy Skin Zomereczeem Pakket

Aanbieding Happy Skin Zomereczeem Pakket bestaat uit 4 geweldige producten om jouw paard optimaal te beschermen tegen zomereczeem. Een geweldige kans om zomereczeem zowel van buitenaf als van binnenuit te bestrijden en jouw paard een comfortabele nazomer te geven!

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!

Nu het weer nog zo warm is worden er nog veel paarden geplaagd door zomereczeem. Vandaar dat Atorka en Greenvalley deze geweldige aanbieding hebben bedacht.

Aanbieding Happy Skin Zomereczeem Pakket bestaat uit:

  • Happy Skin Buzz-off (1 liter)
  • Happy Skin Huidspray (1 liter)
  • Happy Skin Huidgel (250ml)
  • Happy Belly Solid van 500 gram GRATIS

De Happy Buzz Off spray (voorheen de Happy Skin Repellent spray) is een natuurlijke preventieve behandeling voor paarden en pony’s die last hebben van jeuk veroorzaakt door muggen en andere insecten. De spray houdt insecten op afstand waardoor de kans op beten en daardoor jeuk zal worden beperkt. Happy Skin Buzz Off Spray heeft als basis monoglyceriden uit kokosvetzuren en geeft meer en langer bescherming dan DEET. Spray het paard twee keer per week volledig in, bij voorkeur op vaste dagen in de week. Herhaal de behandeling na stortregen. De Happy Skin spray leveren wij met spray knop. Het product is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor de paarden.

Happy Skin Huidspray is een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met zomereczeem. De spray vermindert de kans op muggenbeten die zomereczeem veroorzaken en het helpt het herstellen van de wondjes. Eerder kende je dit product onder de naam Happy Skin Zomereczeem spray.
Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn. Deze periode is van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Spray je paard in deze periode, minimaal één keer per week helemaal in. Masseer de spray goed in op gevoelige plekken, zoals staart, manen, oren, onderkant van de buik, koker en uier. Goed schudden voor gebruik!De Happy Skin huidgel is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met zomereczeem.

Happy Skin huidgel (voorheen wondgel) helpt om wonden sneller te herstellen. Wonden overal op je paard, veroorzaakt door een ander paard bijvoorbeeld, of door iets onhandigs op het land of in de paddock, maar ook zomereczeem gerelateerde wondjes. Daarnaast vermindert het ook de jeuk, Een multifunctionele gel dus! Deze huidgel is tevens een aanvulling op de behandeling van zomereczeem met de Happy Skin Huidspray. Inhoud 250 ml.

Happy Belly Solid is een supplement voor paarden en pony’s dat een positieve invloed heeft op het maagdarmstelsel. Het bevat gecoat calciumbutyraat wat een bewezen effect heeft op de gezondheid van de darmen. Het kan worden toegepast bij te dunne mest, chronische darmproblemen en vormen van lichte koliek. Daarnaast is het een goede ondersteuning bij de behandeling van huidklachten met Happy Skin huidspray (voorheen Happy Skin Zomereczeemspray). Happy Belly Solid zorgt voor een betere darmwerking waardoor je paard een optimaal immuunsysteem krijgt. Goed immuunsysteem = minder heftige allergische reacties.

Wil je meer weten over zomereczeem? Lees dan onze blogs.

Review

Jacqueline van Groningen schreef op Facebook: Laki staat voor het 2e jaar zonder deken. Ik spuit 3x per dag de staartaanzet, de manenkam en de randjes van zijn oren in met happy skin.

Greenvalley

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

 

Extra informatie

Merk

Greenvalley

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.