Hilton Herbs Hoof and Health

57,95

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Hilton Herbs Hoof and Health is samengesteld uit kruiden die de groei van sterke, gezonde hoeven en de algemene gezondheid helpen ondersteunen.

Beschrijving

Hilton Herbs Hoof and Health

Hilton Herbs Hoof and Health is samengesteld uit kruiden die de groei van sterke, gezonde hoeven en de algemene gezondheid helpen ondersteunen. Dit product is geschikt voor paarden, pony’s en ezels. De  speciaal samengestelde mix van vitale voedingsstoffen voor paarden ter ondersteuning van:

✔ Een gezonde hoefgroei;
✔ Een goede huid- en vachtkwaliteit en een diepe vachtkleur;
✔ Een optimale algemene gezondheid;

✔ De ontwikkeling tijdens het opgroeien.

Onderzoek Hilton Herbs

Onderzoek heeft aangetoond dat een goede voeding de meest belangrijke factor is bij de ontwikkeling van stevige, gezonde hoeven en een goede, algemene gezondheid. Hilton Herbs Hoof & Health bevat verschillende soorten puur zeewier en rozenbottels en is daarmee een rijk voedingssupplement vol mineralen als iodine, zwavel, ijzer, calcium, koper, magnesium en selenium. Ook is Hoof & Health voor je paard een bron van aminozuren en vitamines zoals bètacaroteen, vitamine B1, B2, B12, C, D en E.

Ingrediënten: Kelp, Rozenbottel, verkalkt zeewier, blaaswier.

Dosering Hilton Herbs

Stokmaat:

  • Tot 128cm – Dagelijks 1 schepje;
  • 128-148cm – Dagelijks 2 schepjes;
  • 148-158 cm – Dagelijks 3 schepjes;
  • 158-168 cm – Dagelijks 4 schepjes;
  • 168 cm en groter – Dagelijks 4 – 5 schepjes.

De aanbevolen dosering bij voorkeur over twee maaltijden per dag verspreiden. Een 4 kg verpakking is voor een paard van gemiddelde grootte voldoende voor ongeveer 4 maanden, uitgaande van de aanbevolen dosering van 2 maatschepjes van 15 ml per dag.

Tip van de hoefsmid

Houd in gedachten dat hoeven gewoonlijk ongeveer 1 centimeter per maand groeien. Een gezonde hoefgroei kost dus tijd. En heeft je paard toch last brokkelhoeven? Kijk dan eens naar de producten CDvet Hoefolie en hoefbevochtigers. Of vraag je hoefverzorger/hoefsmid om advies.

Hilton Herbs: Natuurlijke supplementen voor paard en pony

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

“Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten”

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke suppelementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels ook op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Extra informatie

Merk

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten