Karlslund kopstuk basis

55,50

Het Karlslund kopstuk basis maakt deel uit van de unieke collectie Karlslund neusriemen, frontriemen en kopstukken die je met elkaar kunt combineren om je eigen hoofdstel samen te stellen..

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Karlslund kopstuk basis – Combi hoofdstel

Het Karlslund kopstuk basis maakt onderdeel uit van de unieke collectie Karlslund combi hoofdstellen. Bij het ontwerp van het kopstuk is zoveel mogelijk rekening gehouden met de anatomie van het paard. Daardoor wordt een zo goed mogelijke en comfortabele pasvorm voor jouw paard verkregen. Het Engelse leer is soepel en aan de binnenzijde zacht is afgewerkt. Leverbaar in zowel een bruine als een zwarte uitvoering.  Uiteraard is het Karlslund kopstuk basis zeer geschikt voor het IJslandse paard.

Specificaties Karlslund kopstuk basis

✔ Karlslund kopstuk basis;
✔ Engels leer met corrosie vrije sluitingen;
✔ Soepel leer, binnenzijde zacht gevoerd;

✔ Bruin of zwart;
✔ Onderdeel van de Karlslund combi hoofdstellen.

De unieke Karlslund combinatie Collectie

Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om verschillende losse onderdelen van een hoofdstel met elkaar te kunnen combineren. Omdat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je zelf jouw eigen hoofdstel samen. Daardoor zijn jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend voor de samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaalt wat de combinatie is. Uniek is dat jij de samenstelling van het Karlslund hoofdstel zelf kiest en hierin ook variatie kan aanbrengen.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Karlslund

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top