Karlslund Laki neopreen singel

72,00

De Karlslund Laki neopreen singel is een comfortabele singel gevoerd met memoryfoam. Memoryfoam vormt naar de anatomie van het paard. De singel is ergonomisch ontworpen en heeft aan beide zijden elastiek en roestvrijstalen rolgespen.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: K2041 Categorie: Tags: , ,

Karlslund Laki neopreen singel

De Karlslund Laki neopreen singel is een comfortabele singel gevoerd met memoryfoam. Memoryfoam vormt naar de anatomie van het paard. De singel is ergonomisch ontworpen en heeft aan beide zijden elastiek en roestvrijstalen rolgespen. Het ontwerp van de singel geeft het paard maximaal comfort. Daarnaast heeft het een D-ring waaraan je hulpteugels kunt monteren.

Karlslund

Karlslund is een populair merk voor IJslanders afkomstig uit Denemarken. Ze hebben een geweldige ruiterkleding lijn, denk aan jodhpur rijbroeken, schoenen, jassen, vesten, handschoenen en t-shirts.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar mailen naar: klantenservice@atorka.nl mag ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Liever op een ander tijdstip langskomen? Maak dan een afspraak. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Lengte

, , ,

Merk

Karlslund

Andere suggesties…

Scroll naar top