Top 3 van onze Atorka Ambassadeurs

Door: Nike Ruhulessin

Wij vroegen onze Atorka Ambassadeurs wat nou hun top 3 van favoriete producten is

Ze gaven de volgende antwoorden. Lees je mee?

Silke Kosse

1: Hrimnir Embla Jodphur Rijbroek

Hrimnir Embla Jodphur rijbroek heeft voor mij de juiste pasvorm. Is zwart, clean en heeft een fijne hoge taille”

2: Eques Memory Foam Pad

Eques Memory Foam Pad “is voor ons de ideale onderlegger die veel bewegingsvrijheid geeft voor de schoft”

3: Topreiter Magic Boots

Topreiter Magic Boots “gebruiken wij veel tijdens de training waarmee we veel afwisselen in gewicht. Blijven erg lang goed, ook bij zeer intensief gebruik en zijn hufter proof (bij ons liggen ze ook zonder gene het hele jaar buiten bij de bak of longeercirkel). Paarden gaan er soms ook mee de wei op als ze sneller hun ijzers aftrappen 😬”

Rik Mens

1: Blundstone 2115 Vegan Jodphur Boots

Blundstone 2115 Vegan Jodphur boots
“Nadat ze zijn ingelopen zitten ze heerlijk. Niet te krap bij de tenen en toch stevig om de voeten.”

2: Stierna Sirius heren winterjas

Stierna Sirius heren winterjas is licht in gewicht, water en wind dicht (waterkolom 20.000mm).  Beperkt je niet in je beweging. Past makkelijk nog een warme trui onder.”

3: Equitec Halster

“En dan ik ga toch voor het Equitec halster. Ideale pasvorm voor paarden met niet zo’n groot hoofd. Zit mooi tussen de normale pony en cob maat in.”

Dayenne Vos

1: UHIP 365 Hybrid Jacket

Uhip 365 hybrid jacket “omdat ie warm is als het nodig is en in de winter heel gemakkelijk onder een dikke jas past als extra laagje. Kan je ook makkelijk meenemen omdat hij erg dun is. Leuke kleurtjes en hij zit ook lekker!”

2: Happy Belly en Happy Skin producten

Happy Belly en Happy Skin Huidspray, Buzz Off en Huidgel “omdat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn en omdat mijn Komma er echt heel goed mee geholpen is, haar deken heeft ze maar opgehad van mei tot september en ze zit super lekker in d’r vel.”

3: Hrimnir Fitness Rijlegging

Hrímnir fitness rijlegging.  “Ideaal voor mij om in te sporten en paardrijden (scheelt me iig 1x omkleden 😅) Hij zit erg lekker, de eerste versie die ik heb blijft ook echt heel lang mooi.  Ik zag dat je nu ook een thermo versie hebt, lijkt me ideaal!”

Silke Kosse
Rik Mens

Meer blogs

Lymfestelsel

HELTIE Lymfe

Een nieuw HELTIE product Er is weer een nieuw HELTIE product binnengekomen. Dit keer de HELTIE lymfe en daar zijn we erg blij mee.  Het

Lees verder >