Zilveren bedeltje IJslands paard

19,9529,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
is dit prachtige zilveren bedeltje met daarop een IJslands paard. Een uniek en handgemaakt cadeautje.
SKU ZB- Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Zilveren bedeltje IJslands paard

Een handgemaakt zilveren bedeltje met daarop een IJslands paard. Dit bedeltje is een gemaakt voor Marleen Lever van de Zilverjutter op Vlieland. Een echt uniek product dus, waar we trots op zijn.  Op het zilverenplaatje (doorsnede van 1,5 cm) een gravure van Konsert frá Hofi. Dit bedeltje heeft een oogje aan de bovenzijde waardoor het eenvoudig een een kettinkje te hangen is. Het bedeltje is los én met kettinkje te bestellen. Daarnaast zijn er ook mooie armbandjes met deze bedel er aan verwerkt. Bijvoorbeeld een armbandje met gecoat koord of het kralenarmbandje met daaraan het Konsert bedeltje. Maar er is ook een zilveren armbandje waaraan je andere bedeltjes kunt hangen.

Marleen Lever

Marleen heeft haar opleiding in Schoonhoven als goud- en zilversmid gevolgd en woonachtig op het prachtige Vlieland.

Naam in de bedel

Het is ook mogelijk om de naam van je paard in de Zilveren bedeltje IJslands paard te laten graveren. Hiervoor rekenen wij € 2,50 extra, daarnaast is de levertijd ca. 14 dagen. De naam kan maximaal 10 tekens lang zijn, anders wordt het wel heel erg klein. Mocht je hier voor belangstelling hebben, stuur dan een mailtje aan klantenservice@atorka.nl

Cadeaus

Een cadeau voor paardenliefhebbers, waar ga je dan zoeken? Is degene waar voor je zoekt een liefhebber van IJslandse Paarden, dan zit je bij ons goed. Wij hebben veel leuke cadeautjes gerelateerd aan het IJslandse Paard. Bekijk alle hier alle cadeautjes. En wij hebben een gratis inpakservice! Geef bij het bestellen aan om wat voor gelegenheid het gaat en wij pakken het product leuk voor je in. Wil je een kaartje bij de bestelling laten doen? Ook dat kan natuurlijk. Je kunt zelfs het pakketje op een ander adres laten bezorgen en zo iemand verrassen. Wij denken graag met je mee!

Extra informatie

Merk

Zilverjutter

Optie

Bedeltje met kettinkje, Los bedeltje

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.