Hilton Herbs Nav X Gold hoefbevangenheid

37,00

Hilton Herbs Nav X Gold geschikt voor paarden en pony’s die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid (laminitus). Een vloeibaar supplement dat is samengesteld uit gezonde kruiden en andere natuurlijke ingrediënten. Het ondersteunt een gezonde bloedsomloop. Alle producten van Hilton Herbs hebben een levertijd van 1-2 werkdagen en worden verzonden via dropshipping.

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd ca. 2 werkdagen
Als u dit product koopt, zult u 37 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 02350 Categorieën: , , Tag:

Hilton Herbs Nav X Gold geschikt voor paarden en pony’s die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid. Dit  vloeibare supplement is samengesteld uit gezonde kruiden en andere natuurlijke ingrediënten. Het ondersteunt een gezonde bloedsomloop.

Hilton Herbs Nav X Gold tegen Hoefbevangenheid

Als jouw paard of pony gevoelig is voor hoefbevangenheid (laminitis) dan is het een goed idee om Hilton Herbs Nav X Gold te geven. Dit vloeibare supplement is speciaal ontwikkeld om de bloedsomloop te ondersteunen. Bovendien hebben de kruiden in de tinctuur ook een positief effect op de normale, gezonde bloedtoevoer. In het bijzonder naar de benen en hoeven van paard of pony. Net als bij alle andere Hilton Herbs producten is ook dit supplement samengesteld met alleen natuurlijke ingrediënten.

Hoe kun je Hilton Herbs Nav X Gold het beste gebruiken?

Je kunt het supplement dagelijks aan het voer van jouw paard of pony toevoegen. Indien nodig kun je ook de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden verspreiden. Op de verpakking van Hilton Herbs Nav X Gold staat uitgebreide informatie over de wijze waarop het gebruik het beste resultaat zal geven voor jouw paard of pony. Voor het beste resultaat is het van groot belang om de aanwijzingen op de verpakking goed te volgen.

Samenstelling

Nav X is een tinctuur samengesteld uit appelazijn, bast van  duivelswandelstok (engelenboom), blauwe bosbessen, kamille, brandnetel, meidoorn en selderijwortel van grote klit. Het supplement wordt geleverd in een verpakking van 1 liter.

  • Merk: Hilton Herbs
  • Toepassing: vloeibaar supplement tegen hoefbevangenheid
  • Inhoud verpakking: 1 liter

Hilton Herbs: Natuurlijke supplementen voor paard en pony

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke supplementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels ook op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Lees meer

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
0
Scroll naar top