Hilton Herbs Shake No More Gold

37,00

Het supplement Hilton Herbs Shake No More Gold vloeibaar is speciaal bedoeld om de normale, gezonde weerstand tegen allergenen zoals pollen te ondersteunen en handhaven. Alle producten van Hilton Herbs hebben een levertijd van 1-2 werkdagen en worden verzonden via dropshipping.

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd ca. 2 werkdagen
Als u dit product koopt, zult u 37 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 61010 Categorieën: , ,

Het supplement Hilton Herbs Shake No More Gold vloeibaar is speciaal bedoeld om de normale, gezonde weerstand tegen allergenen zoals pollen te ondersteunen en te handhaven.

Hilton Herbs Shake No More Gold vloeibaar supplement

Als je paard of pony wat extra ondersteuning kan gebruiken om de weerstand tegen allergenen zoals pollen en stof te verbeteren, dan is Hilton Herbs Shake No More gold een prima optie. De samenstelling van dit vloeibare kruidentinctuur ondersteunt de gezonde ademhaling. Daarnaast versterkt het de sinusfunctie. Bovendien stimuleert het de gezonde immuunrespons op stoffen die irritatie in de luchtwegen van het paard of de pony kunnen veroorzaken. Het product is vooral bedoeld om de effecten van allergieën of irritatie in het voorjaar en de zomer te verminderen.

Gebruik

Je kunt het supplement dagelijks aan het voer van jouw paard of pony toevoegen. Indien nodig kun je ook de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden verspreiden. Op de verpakking staat de uitgebreide informatie over de wijze waarop het gebruik het beste resultaat zal geven voor jouw paard of pony. Voor het beste resultaat is het van groot belang om de aanwijzingen op de verpakking goed te volgen.

Samenstelling

Hilton Herbs Shake No More Gold vloeibaar is een tinctuur samengesteld uit appelazijn, wortel van duivelsklauw, echinacea, glidkruid, ogentroost, brandnetel, kamille en picrorhiza kurroa. Het supplement wordt geleverd in een verpakking van 1 liter.

  • Merk: Hilton Herbs
  • Toepassing: vloeibaar supplement voor gezonde weerstand tegen allergenen
  • Inhoud verpakking: 1 liter

Hilton Herbs Natuurlijke Supplementen voor Paarden

Hilton Herbs: Natuurlijke supplementen voor paard en pony

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke supplementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels ook op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Atorka Klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over onze producten, neem gerust contact met ons op. De Atorka klantenservice is bereikbaar via mail klantenservice@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Lees meer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
0
Scroll naar top