VITALstyle Chillpill

20,9565,95

De VITALstyle ChillPill is een natuurlijke rustgever voor je paard. Het maakt paarden minder stressgevoelig en zorgt voor goede concentratie.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 10307 Categorieën: , , Tags: ,

VITALstyle ChillPill

De ChillPill van VITALstyle bevat de optimale combinatie van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor meer innerlijke rust en opperste concentratie. De ChillPill is ontwikkeld op basis van de amandelpaddestoel die een hoog gehalte aan o.a. antioxidanten bevat. De perfecte oplossing voor een snel afgeleid en gestrest paard!

Kenmerken VITALstyle ChillPill

  • Helpt bij alle soorten stress en spanning
  • Natuurlijk rustgevend
  • Meer innerlijke rust
  • Goede concentratie

Voeradvies

Voeradvies
Paard 450-600 kg 4-6 pillen per dag
Pony tot 450 kg 2-4 pillen per dag

De ChillPill is 100% natuurlijk en dopingvrij en mag ook tijdens wedstrijden gebruikt worden. De pillen hebben 5-7 dagen inwerktijd nodig. Uit voorzorg niet aan drachtige merries geven.

VITALstyle

Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

 

Inhoud

,

Merk

VITALstyle

Andere suggesties…

Scroll naar top