VITALstyle Chillpill

19,9960,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De VITALstyle ChillPill is een natuurlijke rustgever voor je paard. Het maakt paarden minder stressgevoelig en zorgt voor goede concentratie.

Beschrijving

VITALstyle ChillPill

De ChillPill van VITALstyle bevat de optimale combinatie van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor meer innerlijke rust en opperste concentratie. De ChillPill is ontwikkeld op basis van de amandelpaddestoel die een hoog gehalte aan o.a. antioxidanten bevat. De perfecte oplossing voor een snel afgeleid en gestrest paard!

Kenmerken VITALstyle ChillPill

  • Helpt bij alle soorten stress en spanning
  • Natuurlijk rustgevend
  • Meer innerlijke rust
  • Goede concentratie

Voeradvies

Voeradvies
Paard 450-600 kg 4-6 pillen per dag
Pony tot 450 kg 2-4 pillen per dag

De ChillPill is 100% natuurlijk en dopingvrij en mag ook tijdens wedstrijden gebruikt worden. De pillen hebben 5-7 dagen inwerktijd nodig. Uit voorzorg niet aan drachtige merries geven.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf het najaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard..

 

 

Extra informatie

Inhoud

,

Merk

VITALstyle

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.