VITALstyle DolorComfort

45,49

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle DolorComfort biedt ondersteuning aan het bewegingsapparaat van het paard, wanneer bewegen moeilijk gaat.

Beschrijving

VITALstyle DolorComfort

VITALstyle DolorComfort biedt ondersteuning aan het bewegingsapparaat van het paard, wanneer bewegen moeilijk gaat. Ook is het ideaal om het herstel van een (sport)belussure te ondersteunen of om oudere paarden een comfortabele oude dag te geven. Door de vloeibare vorm is DolorComfort makkelijk toe te dienen. Het kan voor zowel voor een korte als lange periode gegeven worden. DolorComfort bevat meerdere krachtige kruiden en mag daarom niet tijdens wedstrijden worden gebruikt.

Dosering

Heeft je paard snel ondersteuning nodig? DolorComfort werkt snel! Je kunt het ook voor langere tijd toedienen ter ondersteuning van een ouder paard bijvoorbeeld. Mag gebruikt worden bij drachtige merries.

Voeradvies per dag Verdelen over het voer
Paard 450 – 600 kg 30 ml
Pony tot 450 kg 15 ml

Samenstelling

Samenstelling: Fulvinezuur (afkomstig van drinkwaterindustrie), methylsulfonylmethaan (MSM) en honing.

Sensoriële toevoegingsmiddelen per kg: Mix van natuurlijke aromatische extracten: o.a. boswellia en kurkuma.

Analytische bestanddelen: Ruwe as 0,3%, natrium 0,8%, vocht 77,5%.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.