VITALstyle HormoonBalans

38,99

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Met VITALstyle HormoonBalans ondersteun je de hormoonhuishouding van de hengstige merrie. Een hengstige periode kan voor veel stress zorgen bij de merries. Heeft jouw merrie soms een vervelend humeur tijdens haar hengstigheid? HormoonBalans kan je merrie weer wat rust geven.

Beschrijving

VITALstyle HormoonBalans

Met VITALstyle HormoonBalans ondersteun je de hormoonhuishouding van de hengstige merrie. Een hengstige periode kan voor veel stress zorgen bij de merries. Met HormoonBalans wordt de regelmatige cyclus ondersteunt en is daarom erg geschikt om in te zetten rondom de hengstige periode. Heeft jouw merrie soms een vervelend humeur tijdens haar hengstigheid? HormoonBalans kan je merrie weer wat rust geven. Tevens ook in te zetten bij hengsten en ruinen, voor een optimale hormoonhuishouding. Niet geschikt voor drachtige merries.

Dosering

Je kunt VITALstyle HormoonBalans veilig langdurig toedienen aan je paard. Let wel, het is niet geschikt voor drachtige merries.

Voeradvies per dag Verdelen over het voer
Paard 450-600 kg 30 ml
Pony tot 450 kg 15 ml

Wat zit er in HormoonBalans?

Magnesiumcitraat: Brengt rust bij stress.
Monnikspeper: Ondersteunt de hormoonhuishouding en cyclus bij merries.
Ashwaganda: Krachtige antioxidant en brengt balans in de hormonen.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.