VITALstyle LuchtwegSupport

27,4962,99

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle LuchtwegSupport ondersteunt de luchtwegen. Zeker tijdens wisselende weersomstandigheden kan het een uitdaging zijn om de luchtwegen van je paard gezond te houden.  
SKU 1103 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

VITALstyle LuchtwegSupport

VITALstyle LuchtwegSupport ondersteunt met een verzachtende invloed de luchtwegen. Zeker tijdens wisselende weersomstandigheden kan het een uitdaging zijn om de luchtwegen van je paard gezond te houden. Ook pollen en stof in het voorjaar en de zomer kunnen voor gevoelige luchtwegen zorgen. Een verminderde longinhoud of ademhaling zorgt voor een minder goede opname- en gebruik van zuurstof. Dit heeft vanzelfsprekend een negatief effect op de prestaties en het immuunsysteem van je paard. Daarom zijn gezonde luchtwegen onmisbaar voor een fit, gezond en sportief paard! Dankzij de vloeibare vorm is LuchtwegSupport gemakkelijk toe te dienen. Verkrijgbaar in flacon van 1 liter en 2,5 liter in jerrycan verpakking.

Dosering

VITALstyle LuchtwegSupport mag ook bij drachtige merries gebruikt worden.

Gebruiksduur verpakkingen:
1 liter = 33 dagen voor een paard 450-600 kg (€ 0,75/dag)
2,5 liter = 83 dagen voor een paard 450-600 kg (€ 0,68/dag)

Voeradvies per dag Verdelen over het voer
Paard 450-600 kg 30 ml
Pony tot 450 kg 15 ml

Samenstelling

Samenstelling: Glycerol, honing, grindelia.
Analytische bestanddelen: Vocht 89,5%, ruwe as 1,7%, natrium 0,06%.
Sensoriële toevoegingsmiddelen per kg:  Mix van natuurlijke aromatische componenten 84.000 mg per kg: o.a. tijm, salvia, eucalyptus, echinacea.

Recensie VITALstyle LuchtwegSupport

Zigor heeft vorig jaar 3 weken op de kliniek gestaan ivm ernstige astma. Inmiddels gaat het erg goed en is hij ook van alle medicatie af. Ik wilde hem graag blijven ondersteunen met een natuurlijk middel. Toen ben ik begonnen met luchtwegsupport van Vitalstyle. Ik ben erg tevreden!

Ik geef het dagelijks door zijn voer en als ik merk dat hij even wat benauwder is, dan geef ik eerst de luchtwegsupport en ga ik daarna met hem wandelen, dan proest en briest hij een aantal keren en merk ik dat het slijm makkelijker los komt en hij weer dieper kan ademen.
Op deze manier is hij nu al langere tijd stabiel gebleven.Uiteraard neem ik bij terugval altijd contact op met de dierenarts, maar voor de ondersteuning en milde klachten kan ik dit product zeker aanraden!  Ik merk dat het daarbij echt helpt, zeker in combinatie met beweging.
Super blij mee!  Lissie van der Kruk

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

 

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.