Atorka houdt je warm deze winter

Handschoenen voor de winter

Ben je opzoek naar warme paardrijhandschoenen? Lees verder!

Tijdens de herfst en winter krijg je snel koude handen. De temperatuur daalt, het gaat waaien en regenen. Op een gegeven moment trek je je winterjas aan en zoek je je laarzen weer op. ‘s Nachts is het rond het vriespunt, vooral de ochtenden en avonden zijn erg koud. Veel mensen kruipen op de bank onder een dekentje en blijven vaker binnen. Maar wij paardenmensen gaan door weer en wind naar stal. Als het even lukt wil je ook nog even rijden. Tijdens het paardrijden dragen veel mensen sowieso al paardrijhandschoenen. Desondanks krijgen veel ruiters koude handen en ook tijdens je andere werkzaamheden kun je wel een paar handschoenen gebruiken. In deze blog genaamd ‘Handschoenen voor de winter’ laten we een deel onze collectie aan je zien!

Rijhandschoenen zijn bedoeld om je als ruiter goede grip op de teugels te geven en daarnaast voor een stukje bescherming van je handen en vingers. De meeste winter handschoenen zijn gemaakt van waterafstotend materiaal. Belangrijk is de juiste maat te kiezen, je handschoenen prettig zijn in gebruik.

Paardrijhandschoenen Arctic Winter

Paardrijhandschoen Arctic WinterDe paardrijhandschoen Arctic Winter is een warme winterhandschoen. Ze zijn gevoerd met een fijne Thinsulate voering. Het Serino materiaal van de handschoen is sterk en elastisch. Dit zorgt voor een fijn en comfortabel gevoel waarbij het contact optimaal behouden blijft op de teugels. De Arctic is zo ontworpen dat er maximale bewegingsvrijheid is tijdens het dragen. Op de bewegende onderdelen van de paardrijhandschoenen is een elastische inzet gemaakt om dit te bereiken. Het boord met klittenband afsluiting zorgt er bovendien voor dat de kou niet via deze weg de handschoenen in kan komen. Daarnaast is gekozen voor en soort materiaal dat goed op 30 graden wasbaar is. Uiteraard biedt de handschoen voldoende bescherming tegen de kou. Bestel de handschoenen hier voor slechts €15,95.

 

 

Catago Elite

We beginnen met de Catago Elite winterhandschoen. Catago Elite winterhanschoenenDit is de wintervariant van de ‘gewone Elite’. Deze handschoenen hebben een perfecte pasvorm. Ook hebben deze paardijhandschoenen een goede grip op de teugels. De Thinsulate laag aan de binnenkant zorgt voor het warme handen in de winter.

Deze winterhandschoen is gemaakt van technisch PU-materiaal met een hoog lycra-gehalte. Ze zijn ademend, sterk en duurzaam. Op de plaatsen waar handschoenen het meest slijten is extra versteviging aangebracht.

De handschoenen Elite Winter zijn op voorraad in het zwart, maten 6 t/m 8. 

NIEUW winter 2020

Nieuw zijn de Snow en de Karlslund want Lux bijvoorbeeld. Wij verwachten deze producten half november 2020 in de webwinkel. 

Opmeten van de omvang van uw hand: meet dit op het breedste stuk

  • U legt een meetlint over de knokkels van uw vier vingers, zonder duim.
  • U draait de handpalm om zodat het lint aan de binnenkant van uw handpalm ligt.
  • Lees nu de omvang in centimeters af

Internationaal

XS

 S

M

 L

XL

Maat

6,5

7

7,5

8

8,5

Omvang in cm

16,5

18

19

 20,5

21,5

Op deze pagina vind je onze paardrijhandschoen, zowel de zomer- als de winterhandschoenen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestel jouw rijhandschoenen gemakkelijk en eenvoudig online bij Atorka Ruitersport!

Scroll naar top