Halster Take it Isi

17,50

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Halster “Take it Isi” is zo ontzettend leuk! Die wil je echt voor je IJslandse paard. Het halster is blauw met zilverkleurig kleurig beslag. Ook leuk om cadeau te geven.
SKU 51659 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Halster Take it Isi

Halster Take it Isi is zo ontzettend leuk! Die wil je echt voor je IJslandse paard. Het halster is blauw met zilver kleurig beslag. Daarnaast op de neus en achter de oren onderlegd met zacht fleece materiaal.  Het allerleukste is de band met applicatie op de hals- en neusriem. Die band is voorzien van IJslandse paarden en de tekst “Take it Isi”. Een heerlijk halster voor je paard, maar ook super leuk om cadeau te geven.

Wij leveren dit halster alleen in de Cob / VB maat, zonder halstertouw. Diverse halstertouwen zijn geschikt om te combineren met deze “Take it Isi”.

Het halster is 1-voudig verstelbaar, heeft zilver kleurige gespen en musketon.

Materiaal: 100% polypropyleen

Nieuw merk

Dit halster is van het Duitse merk Loesdau. Wij hanteren andere prijzen dan de leverancier, dit in verband met erg de hoge verzendkosten die zij berekenen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.